400 kcal

help me ik weet niet zo goed wat te maken

help

dames dames help me ik doe dus het cambridge dieet ja wie niet ondertussen, maar ik ben niet giga aan crashen doe de 800 kcal en eet daarbij dus zelf aan 40 kcal warm eten. en daar komt mijn probleem ik heb en kan niet zo goed recepten vinden met maar 400kcal totaal.
en dan is het ook nog zo dat ik maar 100 á 125 gr vlees of vis mag
175 gr aardappel
250 gr groente liefst groen.

nou heb ik me de eerste week gered met spruitjes en aard. twee keer met kipfilet ala minuut lapje en twee keer macaroni en dan wel de volkoren variant, en 1 keer rauwkost met aard. en vlees maar nu komt week twee eraan en heb nu zoiets van hmmm en nu? spruiten al gehad. wie oh wie heeft een tip voor me. lust alles wel eigenlijk. thanks alvast

16 Reacties

ingedabee
ingedabee
4 oktober 2011 om 19:31
Wellicht zilvervliesrijst met wat roerbakgroenten of zelfgemaakte groentensoepjes combineren met een boterham?
wilma7363
wilma7363
4 oktober 2011 om 19:26
Wens je heel veel succes met het lijnen en het vol tehouden ...
joyce8642
joyce8642
4 oktober 2011 om 18:31
In de meeste groenten zitten heel weinig calorieën, daarbij lekker stukje witvis of kipfilet en misschien de aardappels weglaten, of een paar kleine erbij en dan houd je het denk ik wel onder je aantal calorieën. Verder vult een salade ook goed, rauwkost vult de maag goed. Je kunt door het gerecht te wokken of te roerbakken in water met een bouillonblokje ook weer extra energie besparen qua calorieën, omdat je dan geen boter of olie nodig hebt, gebruik in dat geval dan wel een pan met een antiaanbaklaag! Eventueel een soepje op basis van groenten en bouillon en water voordat je je maaltijd begint vult de maag ook al wat, zodat je misschien niet constant met een honger gevoel hoeft rond te lopen, want dat is natuurlijk van geen enkel dieet de bedoeling! Verder zijn er misschien op Internet nog wel lekkere recepten te vinden van onder de 400 calorieën...? Succes in elk geval!
ellyd
ellyd
4 oktober 2011 om 18:01
Stop direct met dat 'superdieet' Als je stopt kom je dubbel aan. Probeer je eetwijze aan te passen. succes
nyed
nyed
4 oktober 2011 om 17:51
Het Cambridge dieet is een controversieel en potentieel gevaarlijk dieet als een methode om snel gewicht te verliezen. De kern van het dieet is streng calorie beperking, soms minder dan 400 calorieën per dag. Deskundigen merken op dat bepaalde essentiële nutriënten worden verloren, wat kan leiden tot potentiële problemen zoals hartritmestoornissen. Dit heeft geleid tot een aantal sterfgevallen. Dit is bewezen, onlangs is er nog een kennis opgenomen die dit dieet dus volgde, totaal uitgeput en bijna dood aan gegaan, dus wees voorzichtig, ga naar een goede dietiste en laat je goed voorlichten!!@
NK
NK
4 oktober 2011 om 16:50
Maak de hoeveelheden vervolgens recept kleiner. Je kunt natuurlijk ook gewoon simpelweg 100 á 125 gr vlees of vis, 175 gr aardappel en 250 gr groente nemen, alles in blokjes snijden. Aardappels kort koken, harde groentes ook voorkoken. Vlees aanbakken, groente en aardappels erbij, (italiaanse)kruiden en peper + zout naar smaak toevoegen, eventueel beetje water zodat het niet te droog word. En klaar.
moutoine
moutoine
4 oktober 2011 om 16:27
800 calorieën = crashdieet. véél te weinig! daarna kom je gegarandeerd weer aan... alle moeite voor niks geweest, dus. bovendien, aardappelen maken niet dik, wel de {vette} jus/saus. de suggestie om het weightwatchersdieet te gaan volgen>>>applaus! en niet alleen voor de recepten, maar ook voor de ondersteuning. als je dit volgt, val je niet alleen af, maar verander je gewoon je eetpatroon.
Nonyy
Nonyy
4 oktober 2011 om 14:49
Is 800 Kcal per dag niet iets te weinig? Ik dacht al dat je 1000 moest hebben.
yvonne8098
yvonne8098
4 oktober 2011 om 14:41
bedankt mensen ik ga zeker even kijken. @ alie mulder tuurlijk word je dik van verkeerd eten en in mijn geval dus van medicijnen en ongemerkt ook van verkeerd snaaien maar merendeel is gekomen doordat ik erg ziek ben geweest en de laatste 10 gaan niet vanzelf weg dus daarom geen crash dieet maar de dingen die jij beschrijft zijn dus dik makend m'n aardappels en sausen van de pasta en pasta zelf ook volkoren varianten minder. maar even goed bedankt voor de tip hoor.
mickske
mickske
4 oktober 2011 om 14:25
Hallo! Ik heb ook een hele tijd cambridge gedaan jah! Ik deed wel de strenge variant, want anders was alles veelste lekker voor mij... Maar wat je zou kunnen doen is je 1 week aanmelden op www.weightwatchers.nl, en daar heel veel recepten vanaf halen! Als je je dan binnen die week weer afmeld is de actie nu dat het gratis is! Ook heb je bij de action hele goede kookboeken voor maar heel weinig geld! Daarnaast zou je ook in de Sonja Bakker boeken kunnen kijken als je deze misschien hebt?! Zelf heb ik wel heel veel recepten gezocht altijd, maar nooit echt gebruikt. Ik vind namelijk alles lekker, en zeker toen ik 3 weken alleen maar 3 shakes per dag mocht! Dan was een blaadje spinazie al lekker! haha! Maar HEEL erg veel succes!!
Ilse1986
Ilse1986
4 oktober 2011 om 14:12
op de website van ah staan heel veel recepten met de caloriën erbij en kun je ook kiezen voor slanke recepten..zit daar iets voor je bij misschien?
..Marlon..
..Marlon..
4 oktober 2011 om 13:49
Oh ja, ik geloof dat in de boeken van Sonja Bakker bij de avondmaaltijden het aantal cal. vermeld staat. Dat is ook wel handig. Je moet natuurlijk sausjes, zout e.d. wel weglaten, maar dan heb je even een leidraad.
..Marlon..
..Marlon..
4 oktober 2011 om 13:42
Even "googlen" met: recepten Cambridge 800. Dan kom je genoeg tegen. Succes.
Alie m
Alie m
4 oktober 2011 om 13:27
Als ik eens wat mag zeggen, als je geen dikmakende medicijnen hebt, wordt je niet dik van het eten, 3 maaltijden en 2 tussendoortjes , je wordt ergens anders dik van, en dat moet je ff uitvogelen, wat neem ik onbewust, ik bijv ben eens kiloos gegroeid omdat ik dagelijk een halve zak engelse pepermunt naar binnen werkte Nooit bij nagedacht!!!!!!
Alie m
Alie m
4 oktober 2011 om 13:25
de hoeveelheid die je mag eten , is 3 aardappelen , 2 opscheplepels pasta, 1 opschepel rode saus, groenten onbeperkt maar die mag niet met papjes dus bloemkool kaal enz, sla zonder saus met azijn en olie en kruiden een saus maken,75 gram vlees (zo min mogelijk vlees eten en zoet op brood en weinig kaas dat is altijd vet, 3 x per week ei, 3 sneden brood 1 beker zuivel,nu heb je 800 cal.
dfdiana
dfdiana
4 oktober 2011 om 12:55
als je op google 400kcal recepten in voer dan kom je een heleboel recepten tegen

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen