5 Signalen of je hem wel leuk vind...

Ik las een artikel over 5 signalen waarin een man zou kunnen herkennen of een vrouw hem wel ziet zitten, het kan aan mij liggen maar zelf vind ik het dus echt niet kloppen. Waarschijnlijk is het door een man geschreven maar ik vind zelf in de regel dat vrouwen toch wel heel anders reageren.

Over dit stuk heb ik het.

Ziet zij jou zitten? 5 signalen die je kunnen vertellen of zij je leuk, aantrekkelijk, aardig vindt. Of dat je het er maar beter bij kunt laten zitten, tenminste als je geen slecht figuur wilt slaan Smiling

Het is niet gemakkelijk, soms zelfs riskant om de signalen die je van het vrouwelijk schoon ontvangt, te ontraadselen. Want je zou er met je interpretatie wel eens faliekant naast kunnen zitten. Stel je voor dat je denkt dat je bij haar wel een kans hebt (en je gedraagt je als zodanig), maar dan blijkt dat ze niets van je moet weten. Of stel je voor dat je denkt dat ze niets in je ziet en dat je haar maar beter kunt vergeten, terwijl zij al jaren stiekem een oogje op je heeft (een gemiste kans!).

En toch is er, in theorie, een manier om te begrijpen hoe de situatie ervoor staat. Je hoeft alleen maar te weten op welke signalen je moet letten en hoe je ze moet interpreteren. Signalen die soms wat cryptisch of 'weird' overkomen (we hebben per slot van rekening met vrouwen te maken!), maar die je eigenlijk zou moeten kennen. Hier is de top 5. onthoud ze goed!

Oogcontact (of beter gezegd... het moment na jullie oogcontact) Wat doet ze direct nadat jullie blikken elkaar gekruist hebben? Kijkt ze verlegen en probeert ze heel verstolen jou nader op te nemen? Of gaat ze rustig door met wat ze aan het doen was en doet ze alsof er niets aan de hand is. als het eerste het geval is, dan heb je een punt.

Als jullie tegenover elkaar zitten, kijk dan eens in welke richting haar voeten wijzen Als ze naar jou wijzen, dan is dat een goed teken. Ze staat niet afwijzend tegenover je en zoekt onbewust meer toenadering. Als haar voeten een andere kant op wijzen, dan... heb je niet gescoord 9

Als ze met je praat, houdt ze dan afstand of buigt ze zich met haar lichaam naar je toe? In het laatste geval, heb je een punt!

Lacht ze naar je? Nog een punt erbij (verwar dit signaal niet met 'uitlachen' - soms is het verschil heel subtiel en niet iedereen weet een (glim)lach goed te interpreteren)

Bloost ze? Nog een punt voor jou. Helaas (en jammer genoeg voor degene die bloost) betreft het een automatische reactie die maar moeilijk te controleren is en die onmiddellijk de gevoelens van het moment onthult.

Tel al je punten bij elkaar op. Scoor je met het meisje dat je gisteren hebt leren kennen, tenminste 3 van de 5 punten, dan kun je haar bellen voor een afspraakje! (maar voorzichtigheid blijft geboden... het zijn maar indicaties)

Zeg nou zelf als je een man leuk vind, niet elke vrouw gaat verlegen wegkijken, of je kijkt terug of je doet alsof er niks aan de hand is en kijkt later weer.
Je gaat ook niet bewust met je voeten zijn richtig op zitten, ik vond dat wel het meest vage stuk van het artikel, het kan ook goed zijn dat je juist met je voeten de andere kant op zit omdat je niet al te direkt contact wilt.

En als je met de persoon praat die je leuk vind, dan ga je niet alleen met je lichaam richting zijn kant, maar dat laat je dan op alle manieren merken je lacht continue, je doet zenuwachtig, giegelt,hebt rooie wangen?? nou niet bij iedereen en ook niet bij iedereen zichtbaar.. en probeert contact met hem te houden.
Wat vinden jullie zelf? Wie is het ermee eens dat er een hoop is weggelaten en sommige dingen wel vaag klinken aan dit artikel.

9 Reacties

moiXx
moiXx
11 maart 2010 om 18:33
beetje te zoetsappig hihi.. mannen weten vaak niet hoe ze een houding aan moeten nemen, vrouwen spelen daar in mee door het absoluut niet te laten merken dat je hem zn best ziet doen , tenzij je m super vind dan kijk je soms af en toe een beetje in zijn richting en zegt wat nuchters zodat je toch wat dichter tot elkaar komt ;-)
Evelinnetje
Evelinnetje
11 maart 2010 om 18:25
Ik merk dat, wanneer ik bij die ene leuke vent ben, ik onbewust ga 'spiegelen'. Hij zijn benen overelkaar, ik doe hem na. Hij zijn handen relaxed achter het hoofd, na nog geen minuut doe ik hetzelfde. Kom ik erdachter dat ik 'het' weer doe, moet ik altijd glimlachen....
Corry66
Corry66
11 maart 2010 om 17:05
was dit een test uit het jaar kruik????
Heleentje73
Heleentje73
11 maart 2010 om 16:13
Je stapt gewoon op de man en vraagt het gewoon dat is het tijdperk waarin wij nu leven. Geen rare gedoe er om heen. NEE heb je en JA kan je krijgen. Wie niet waagt weet het nooit.
kroosje
kroosje
11 maart 2010 om 14:59
en hoe gaat dat als je 61 bent
janneke van Emm...
janneke van Emm...
11 maart 2010 om 14:49
wie dit geschreven heeft komt volgens mij wel uit een ander tijdperk dan waar we nu in leven,vrouwen zijn volgens mij toch wel wat duidelijker tegenwoordig om een man te laten merken dat ze hem wel ziet zitten.
bumble
bumble
11 maart 2010 om 14:42
ben het er met monika mee eens
heavensdestiny
heavensdestiny
11 maart 2010 om 14:27
ja precies dat is wat ik bedoel vind t artikel niet kloppen! Ik ga kijken of ik t nog kan aanpassen t staat er misschien niet duidelijk.
Monika-Nicky
Monika-Nicky
11 maart 2010 om 14:20
Nee ik zie punten waarvan ik denk..oh nee dat is niet zo!!Ten eerste als je als vrouw een man ziet zitten,geef je hem een duidelijke blik(ken).Tweede punt over de voeten,vreemde signalen en als je toevallig net met een ander aan de praat bent..staan je voeten vaak die kant uit.Een glimlach kan ook gewoon vriendelijk bedoelt zijn,ik glimlach vaak naar zowel mannen als vrouwen gewoon uit vriendelijkheid.Blozen kan ik niet,maar blozen kan ook verlegenheid zijn toch??Ik vind dit een heel vaag stuk.Vrouwen van deze tijd laten een man echt wel weten of ze hem zien zitten of niet.En een beetje man zal zelf ook initiatief nemen om er achter te komen of ze hem ziet zitten.Er is héél veel in dit verhaal weggelaten,en wat er wel staat...nee zo werkt het niet!! Groetjes,Monika.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen