aloe vera

aloe vera wie kent het niet?! een wondermiddel je kunt het op je lichaam gebruiken maar je kunt het ook eten of drinken.....

aloe vera vetverbrandend!!

wist je dat het eten of drinken van aloe vetverbrandend is? ook kun je er wittere tanden van krijgen!!!

10 Reacties

boollie
boollie
11 mei 2010 om 15:41
heb net de aloe veradrank gekocht, smaakt lekker nou hopen dat het inderdaad helpt.
boarskulp
boarskulp
2 maart 2010 om 22:13
ik ken het zeker. het komt bij mij niet in huis in wat voor vorm dan ook. ben er allergisch voor. onvoorstelbaar, maar wel waar!
blauw_vlinder (...
blauw_vlinder (...
2 maart 2010 om 21:24
Het smaakt mij: lekker Zoet hoor!
blauw_vlinder (...
blauw_vlinder (...
2 maart 2010 om 21:24
XENOS heeft van die Aloe-Vera-drinkflesjes, Die zijn daar niet duur dus!! Lieve groetjes. En tot schrijfs weer eens. Els. Een gezellig fijne avond nog verder naar wens. Els.
vlinder2010
vlinder2010
2 maart 2010 om 20:49
ja m-marie dat klopt! je zou bij wijze van alleen van aloe kunnen leven! de smaak is niet echt heelprettig het is een ongelooflijke bittere smaak maar je kunt hem pureren en door je voeding doen of drinken, let wel op dat je niet zomaar een aloe plant koopt om te eten ze zijn niet allen goed! kijk maar eens op google of in de boekhandel hebben ze boekjes(bol.com) waar ook recepten van cremes in staan het heeft even tijd nodig maar dan heb je ook wat!
Muze
Muze
2 maart 2010 om 20:43
Helpt ook goed tegen zonnebrand. Maar gegeten of gedronken heb ik het nog nooit. Weet iemand hoe dit smaakt; zoet, bitter....?
dotie
dotie
2 maart 2010 om 19:58
Ik ken alleen de aloe vera gel. Helpt erg goed als je je op een of andere manier verbrand hebt. Het is heel verkoelend.
m-marie
m-marie
2 maart 2010 om 19:21
Ik gebruik de plant momenteel énkel nog maar nadat de katten mijn handen of hals hebben gekrabt, werkt erg goed en snel zonder littekens Smiling --- Wat het drinken betreft vond ik deze info alvast --> Met meer dan 200 voedingsstoffen, waarvan 20 mineralen, 18 aminozuren en 12 vitamines, zijn aloë vera dranken de ultieme voedingsdrank voor meer energie en een betere gezondheid. --- Koudgeperst & ongefilterd aloë vera sap. Dit biologische Aloë Vera sap bevat een overvloed aan essentiële voedingsstoffen, aminozuren, vitaminen en mineralen. Het helpt de spijsvertering en reinigt de darmen. Het verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacteriën en schimmels in het spijsverteringskanaal en bevordert zo de absorptie van mineralen en vitaminen. Pukka aloë vera sap kan worden genuttigd puur of vermengd met mineraal water, in smoothies en vruchtensappen ... Drink het bij voorkeur in de ochtend net voor je ontbijt. --- Ik ga er eens aan beginnen, kan zeker niet slecht zijn Smiling
lepenca Idrya
lepenca Idrya
2 maart 2010 om 19:14
Dat wist ik,erg gezond. gr Nell
Patty_52
Patty_52
2 maart 2010 om 18:58
hoe moet je dat eten

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen