Artikel

Als je laatste kind het huis uit gaat.

Als je laatste kind het huis uit gaat.

Mijn zoon gaat binnenkort het huis uit

Samenwonen

Ik heb nog 1 zoon thuis wonen. Hij en zijn vriendin zijn druk op zoek naar een huis omdat ze willen gaan samenwonen. Ik ben hardstikke blij voor hen. Toch is het ook een beetje dubbel. Hij is de enige die nog thuis woont. Er komen regelmatig vrienden van hem langs. Het is hier vaak de zoete inval. Straks als hij weg is zal het wel stil worden. Gelukkig heb ik nog de tijd om me er op voor te bereiden.

5 Reacties

Hilda-Lena
Hilda-Lena
4 December 2009 om 19:05
toen mijn dochter uit huis ging,vond ik het voor haar en haar vriend natuurlijk heel fijn,maar ik moest helemaal loslaten en daar heb ik het heel moeilijk mee gehad,want ineens was alles heel leeg en erg stil,maar ze woonden wel dichtbij en voor haar was het ook niet zo eenvoudig en kwam ze elke dag even binnen vallen dat heeft ons beiden wel erg geholpen,ik wens je sterkte en hoop dat hij ook af en toe bij je langs komt.
Rietfiek
Rietfiek
30 november 2009 om 00:43
Ik zal het ook heel moeilijk vinden als het zover is. Maar je kunt ze niet tegen houden. Zorg voor voldoende gezelligheid vanuit jezelf en maak het straks leuk als ze op bezoek komen.
karo
karo
26 november 2009 om 00:41
mijn jongste is alweer een jaar of vijf het huis uit maar ik vond het heerlijk.....hij ging studeren in Nederland,best ver weg dus maar wat is er nou leuker voor een kind dat hij gaat doen wat hij altijd al wilde doen!!Of dat nou dichtbij of ver weg is,met internet ben je zo bijgepraat.
muizeke
muizeke
25 november 2009 om 23:51
mijn zoon gaat ook samenwonen ..ik heb er maar 1 dus kan niet weten hoe het is om dit meerdere keren mee te maken...mijn zoon woond al wel op zichzelf dat was in het begin wel wennen ..hij belt of komt elke dag wel een keer langs ..maar nu is hij druk bezig met zijn meisje spulletjes voor het nieuwe huisje te halen ..dus eigelijk een tweede keer
Kristianne
Kristianne
25 november 2009 om 23:18
Ja dat zal zeker wel wennen zijn, Tuurlijk gun je je zoon alle geluk, dus je vindt het ook weer erg leuk voor hem. Maar aan de andere kant de rust envrijheid die je er voor terug krijgt lijkt me toch ook wel weer lekker. Ja, ik snap je dubbele gevoel wel. mijn kinderen zijn nog jong 6 en 8, dus dat duurt nog wel even...

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen