Behoefte aan Verandering in Huis of je Kamer?

Uitgekeken op je woonkamer of slaapkamer ? Iedereen kijkt in de woonbladen of ziet mega leuke afbeeldingen in de folders, lijkt allemaal vaak zo onmogelijk. Graag zou ik dit wel toegangelijk maken voor iedereen, voornamelijk mensen die net wellicht de plannen hebben om veranderingen toe te passen binnen de woonruimte. Naast mijn werk als accountmanager ben ik in mijn vrije tijd ontzettend gedreven in het maken van sfeerbeelden,dit maak ik van slaapkamers en woonkamers. Natuurlijk is ook mijn eigen huis dan licht gepimpt ;-) Nu wil ik graag kijken of er behoefte is aan hulp als het gaat om inspiratie voor het inrichten of aanpassen van de ruimte. Zelf heb ik inmiddels ervaring met diverse huizen, een wooncontainer van 28 m2, een 2-kamerwoning, en nu dan sinds een jaar een 4-kamerwoning met een grote tuin totaal 114m2. Je kunt je voorstellen met 3 slaapkamers dat ik lekker aan de slag ben geslagen! Dit doe ik in mijn eentje, dus je kunt je ook voorstellen dat ik goed let op het budget. Hiermee wil ik heel duidelijk aangeven dat het voor iedereen mogelijk is, als je maar creatief bent! Graag adviseer ik en wil ik je inspiratie geven om de kamer zo te maken als gewenst. Graag ontvang ik reacties met leuke tips & trucs ! Natuurlijk wil ik ook weten of er behoefte is aan een blog met leuke foto's en nieuwe ideeen.

Tips & Trucs voor jouw Woonruimte ?

16 Reacties

Jody1486
Jody1486
13 februari 2011 om 21:08
Hello iedereen die mijn bericht leest ;-) Ik ben dit weekend weer iets aan het klussen geslagen, heb de voorbereidingen getroffen voor het maken van een eigen kast. Met schuifdeuren in een rails aan het plafon, met als kast indeling 2 hang gedeeltes,lade blokkken,planken en een apart kast voor administratie. (eigenlijk is het een 5.1/2 deur . Maar hiervoor hangen dus 3 aparte schuifdeuren . ( althans dit is het project ) Kijk voor handige zelfmaak tips en trucs ook op praxis.nl ( Zelfmaak/inspiraite) hier kun je complete stappenplannen printen en word er budget geschat die erbij vermeld staat. Natuurlijk is het even meer schilderen en meer werk, alleen als het verschil enkel is dat je meer moet schilderen en het schroeven blijft hetzelfde ?? haahahaha...ik praat mezelf een beetje energie en power toe om dit gewoon te doen. Wat leuk is dat ik het helemaal kan indelen naar me eigen zin, en dan heb ik het voornamelijk over de hoogtes, hij komt tot plafon.
Jody1486
Jody1486
11 februari 2011 om 22:45
Laatst liep ik bij de kruidvat tegen leuke lintjes met sterretjes aan en ook diverse lintjes met steentjes.Ook had ik mini knijpers gekocht om kaarten te kunnen ophangen aan een lint Doorzichtig lint ,klein beetje zilver en doorzichtige sterren eraan....deze heb ik om een glazen vaas gedaan,erom heen gewikkeld. ( 75 eurocent) In de buurt van mijn werk, kom ik regelmatig bijde supermarkt Deen en ben daan ook vaste klant. Wat ik graag doe is even een rondje over de plantenafdeling. Bij veel van deze winkels heb je leuke hebbe dingetjes en mooie planten. Deze dag heb ik knal Paarse takken gekocht ( 2,50 ) deze heb ik in de glaze vaas gezet op me salontafel ...super leuk! Ook op Tafel staat een zilveren schaal met verschillende paars,roze,grijze kaarsen, deze zijn iets overgedropen met kaarsvet...om het effect te behouden,doe ik er nu theelichtjes in ...zo heb ik er meer plezier van Smiling Misschien wel leuk om foto's online te knallen... Fijn weekend iedereen
Jody1486
Jody1486
11 februari 2011 om 22:34
Bedankt voor de reacties~ Ben afgelopen dagen iets druk geweest met teveel dingen...wel goede drukte gelukkig! Nu is het weekend weer aangebroken en heb ik weer tijd om te klussen & te typen ;-) Er zijn altijd voor iedereen persoonlijke dingen in en om het huis, dit is logisch natuuurlijk..zo heb ik bijvoorbeeld echt een tik met lampen en behang....deze moeten van mij apart zijn en sfeer geven. Ik heb elke keer weer het gevoel dat ik blij word van mijn eigen ruimte,daarnaast alles zelf uitgevoerd waardoor je toch net iets blijer kan zijn ?? Budget tips : natuurlijk is mogelijk om een leuk sfeerbeeld te geven met leuke accesoires die niet duur hoeven te zijn.
1990loes
1990loes
5 februari 2011 om 22:02
beperkt budget tips. daar hou ik me ook voor aanbevolen
damada
damada
5 februari 2011 om 21:27
ik vind het soms wel moeilijk om accesoires bij elkaar te zoeken binnen een beperkt budget. En waar gaan jullie zoal naar toe voor de accesoires??
metz2010
metz2010
5 februari 2011 om 16:52
Hou er niet van om alles weer op zijn kop te zetten. Het is goed zoals het is.
Diel..
Diel..
5 februari 2011 om 16:36
Ik vindt het ook erg leuk!! om de woonkamer te veranderen...steeds wat nieuwe spulletjes erbij kopen...weer een paar weg halen... Kussentjes hier... lijstjes daar.....een tafel weg een tafeltje voor in de plaats. Laat maar weten hoe je blog gaat heten.. Ga het zeker bekijken.
Jody1486
Jody1486
5 februari 2011 om 11:38
reactie to Hilda-Lena :: Bedankt voor de reactie ! Wat zal jij een heerlijk weekend hebben nu alles weer een ander plekje heeft ! Manlief kan dit vast wel waarderen ?? Wat heb je veranderd ? Groetjes PipistressKous
Jody1486
Jody1486
5 februari 2011 om 11:36
Reactie to Groenten : Leuk dat je zo enthousiast bent over het beginnen van een blog ! Het zou inderdaad heel leuk zijn al ik ook iets meer van mezelf zou laten zien als daar interesse voor is natuurlijk. Van alle ruimtes heb ik diverse foto's gemaakt van oplevering tot nu het af is ...uiteraard ben ik nog niet helemaal klaar dus heb nog genoeg tips en trucs nodig die ik mogelijk kan toepassen ! Ik ga de jusite informatie verzamelen en zal laten weten wanneer de blog online komt! Natuurlijk zijn jouw tips en ideeen ook erg welkom! Groetjes Pipistresskous
Jody1486
Jody1486
5 februari 2011 om 11:34
Reactie to 1990loes :: Natuurlijk wil ik jouw ook bedanken voor je reactie op mijn artikel Smiling Wat stoer om te lezen dat je geen moeite hebt met het inrichten van juiste de moeilijkere ruimtes!..waar ben je het meest trots op ? Toevallig zijn de punten in verandering van kleur licht en decoratie mijn favo things to do. Kan ik je misschien ergens mee helpen of vind je het leuk om ideeen uit te wisselen om te kijken of het passend is voor jouw ruimte ? Groetjes PipistressKous
Jody1486
Jody1486
5 februari 2011 om 11:31
Reactie to patricia76: Patricia bedankt voor jouw snelle reactie! Goed om te horen dat je het zelf kan en daarnaast erg creatief bent. Zijn er wellicht tips die jij kunt geven aan de lezers die wellicht wel behoefte hebben om veranderingen te gaan doorvoeren in hun woonruimte? Ben je van je zelf zo creatief of heb je daar misschien een opleiding bij gedaan ? Graag ontvang ik leuke tips en nog leuker zou zijn foto's van jouw project ? Groetjes Pipistresskous
Hilda-Lena
Hilda-Lena
5 februari 2011 om 11:02
ik doe het ook graag, heb vanmorgen de kamer helemaal verandert, mijn man was al vroeg weg, en dan grijp ik mijn kans, nou is één kamer veranderen wel niet zo veel, maar het geeft weer een goed gevoel.
Aria96
Aria96
5 februari 2011 om 08:58
Ik doe het zelf, heb al heel wat veranderd
Groenten
Groenten
5 februari 2011 om 01:01
Leuk dat je zo'n blog wil starten.Laat maar weten hoe jouw blog zal heten.Het is in elk geval een heel interessant onderwerp om mee bezig te zijn.
1990loes
1990loes
4 februari 2011 om 23:47
ik vind inrichten van ruimtes heel leuk om te doen. vooral moeilijke ruimtes. maar dan met name de meubels en wat is praktisch. dingen als kleur, licht en decoratie lukt me niet zo goed.
Cubaton
Cubaton
4 februari 2011 om 23:30
Het lukt mij zelf wel.Ik ben erg creatief.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen