CDC kliniek

Ik ben als de dood voor de tandarts, maar nu moet er toch het één en ander aan mijn gebit gebeuren. De CDC-kliniek in Best beloofd veel.

Hulp van de tandarts, zelfs onder narcose mogelijk

De CDC-kliniek belooft je een mooi gebit, maar met alle ondersteuning voor angstige mensen. Behandeling is zelfs onder narcose mogelijk. Het lijkt me nogal fijn als een tandarts geduld heeft met angstige patiënten en de tijd voor me neemt. Een roesje lijkt me ook fijn, bij narcose lijkt me het middel erger dan de kwaal. Heeft iemand ervaring met deze kliniek? Of eventueel een ander alternatief voor iemand die niet naar de eigen, ongeduldige en tactloze tandarts durft?

20 Reacties

irma151
irma151
1 januari 2013 om 22:31
Welke tandarts is goed, oke de e tweeling belooft je je gouden bergen. heb klikonder en boven nu
Ilona1954
Ilona1954
8 augustus 2011 om 14:45
Ben ook patiente geweest van tandarts Lex van Heyningen. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Eerst liep hij uiterst vleierig en flirterig te doen, maar dat kon er ook mee te maken hebben dat er een charmante assistente meeliep, waar hij zijn ogen duidelijk niet vanaf kon houden. Constant grinnegrappen...en dan maar stiekem loeren of die griet dat ook grappig vond. Hij was overigens een vijftiger, die assistente schatte ik begin 20, maar goed. Toen ik uiteindelijk klachten kreeg aan mijn kronen en meerdere keren moest terugkomen hiervoor, kwam er een hele andere kant van die Van Heyningen naar boven. Diep zuchtend en met een geïrriteerde blik ging hij mij lang zwijgend zitten aankijken.Stond plots op en beende ervandoor. Kwam plots terug en deelde mij mee, zonder mij zelfs aan te kijken, dat ik maar op een ander tijdstip terug moest komen, hij had geen tijd voor me! Aan de receptie van de CDC werden ze ook moedeloos van zijn gedrag, begreep ik. Ik heb daar nu gelukkig een andere arts.
ellyd
ellyd
11 juli 2011 om 15:59
Als ik jou verhaal lees ben ik bang dat ik niet bang ben van de tandarts. Ga ieder half jaar naar de mondhygeniste. succes
Inge6243
Inge6243
11 juli 2011 om 15:45
Ik heb ongeveer dezelfde ervaring met tandarts Lex van Heyningen en het verbaast me niets te lezen dat hij ondertussen ontslagen is bij de CDC Kliniek.Ik heb hem een paar maanden meegemaakt als assistente en dat was ook geen pretje. Tegen alle mooie vrouwen vleiend en flirterig, aan de rest van de mensheid schijt hebbend. Deed precies waar hij zelf zin in had op de werkvloer en maakte heel veel fouten, die hij daarna doodleuk ontkende of in de schoenen schoof van een ander! Ik heb nooit zelf gezien/gehoord dat ie een patiente mee uitvroeg ofzo, maar er gingen wel concrete verhalen. Ook (hele jonge!) assistentes waren niet veilig voor zijn versierpogingen, op het vermoeiende af. Je vroeg je wel eens af of ie niets beter te doen had in die drukte daar... Mooie dames werden gewoon speciaal niet meer bij hem als assistente ingeroosterd omdat ie anders voor niets anders oog had op zo'n dag, heel onprofessioneel. Nou ja, bij de CDC zijn ze ook niet achterlijk, zo blijkt gelukkig!
Nathalia7235
Nathalia7235
28 mei 2011 om 16:04
Ben in de CDC kliniek op klunzige wijze behandeld door tandarts Lex van Heyningen. Deze tandarts was zo druk bezig mij te versieren dat ie niet bij de les was en de ene fout na de andere maakte. Ben na aandringen wat met hem gaan drinken, maar hij bleek in het dagelijks leven vaker van vrouw te wisselen dan van onderbroek. Een overjarige Don Juan! Daarna echter werd ie in de CDC reuzeonbeschoft en gaf aan dat ik beter een andere tandarts kon zoeken. Heb ik gedaan. Later las ik op een forum dat ie niet meer werkzaam is bij CDC. Hoop deze man nooit meer ergens tegen te komen, wat een klungelaar. Een andere tandarts heeft zijn fouten moeten herstellen. Vind het vervelend voor CDC dat zo iemand je praktijk onderuithaalt, verder was iedereen er erg vriendelijk en zag het er spic en span uit.
D1Priscilla
D1Priscilla
9 maart 2010 om 13:48
Wij plaatsen ook graag een reactie als het mag. Vooropgesteld: Tandheelkunde is prijzig omdat het maatwerk én handwerk is. De verzekeraars vergoeden maar minimaal. Mensen met een slecht passend kunstgebit krijgen wel vanuit de basisverzekering een klikgebit op 2 implantaten vergoed. CDC Kliniek in Best is gespecialiseerd in implantologie, grote gebitsrenovaties en cosmetische correcties. Bovendien kunnen mensen met extrema angst voor de tandarts eventueel onder narcose worden behandeld. We maken gebruik van de meeste moderne methodes en technieken zodat we de meest optimale service en kwaliteit kunnen geven. Naast de kliniek beschikken wij ook over reguliere tandartspraktijken voor de controles, vullingen, kroon-en brugwerk onder de naam: Mondzorg De Waal. Voor iedere portemonnee dus een oplossing. Reserveer gerust een intake en ontvang een advies op maat. Wij helpen iedereen graag!
jasmein
jasmein
3 februari 2010 om 16:08
Boxertjes... ik zou graag willen weten welke tandarts je nu hebt, ben namelijk ook op zoek naar een nieuwe maar vindt CDC ietwat te duur.
boxertjes
boxertjes
9 november 2009 om 18:08
o ja nog 1 ding. als je eigen tandarts een slager is kun je gewoon naar een andere gaan, ik heb dat ook gedaan. de tandarts die ik nu heb is zo vriendelijk en rustig. ( beter als cdc) en dat is zo fijn. ik ben niet meer bang.
boxertjes
boxertjes
9 november 2009 om 18:04
ik ben ook bekend met de cdc kliniek en als je voor de deur staat weet je eigenlijk al genoeg, het is een enorm mooi pand met alleen maar dure autos voor deur. binnen veel dure schilderijen. maar goed, over het personeel kan ik alleen zeggen dat ze vriendelijk en geduldig zijn, maar dat is mijn eigen tandarts ook. je kunt er voor kiezen om onder narcose te gaan, dat klopt, je komt daarna een uurtje in een kamer te liggen en dat kun je naar huis met pijnstillers. ik ben wl tevreden over de kliniek maar dat heeft ook BEHOORLIJK veel geld gekost en het werd maar gedeeltelijk vergoed. aan het eind van het liedje nog 5000 euro eigen bijdrage. succes!!
famkleizen
famkleizen
9 november 2009 om 14:54
ben ook als de dood voor de tandarts brrrr ik moet er woensdag weer heen en zie er nu al tegenop erg hoor bah bah maar ja het is wel belangrijk een gezond gebit te hebben normaal moet je 2 maal perjaar naar de tandarts maar mn moeder en ik gaan maar 1 keer per jaar ja mn moeder moet met me mee anders ga ik niet hahahaha erg he voor een getrouwde vrouw (mn man is ook doodsbang voor de tandarts)
ukkies
ukkies
9 november 2009 om 14:03
Je kunt jezelf afvragen waarom je bang bent voor de tandarts. Hij doet immers geen rare enge dingen? Wat houd je tegen om te gaan. In elk geval zorg er wel voor dat je jou angst niet overdraagt op evtkinderen, want dan worden zij ook bang voor iets wat eigenlijk net een huisarts zou moeten zijn. en daar ben je toch ook niet bang voor? Want kinderen pikken sommige dingen ontzettend snel op Maar het blijft natuurlijk vervelend
Rietfiek
Rietfiek
9 november 2009 om 13:43
Ze zeggen wel dat een aantal dingen betaald kunnen worden door de ziektekostenverzekering. De extra´s moet je in ieder geval zelf betalen. Je kunt van te voren een offerte opvragen. Ik wil zelf toch graag zo lang mogelijk mijn eigen tanden en kiezen houden. Ik ben wel een paar kiezen kwijt, maar achterin de mond vind ik dat niet zo erg. Ik werk veel met mensen dus mijn gebit moet toch ook representatief blijven, vind ik.
Droom
Droom
9 november 2009 om 09:45
Ik ben bij de CDC Kliniek geweest. Ook ik ben ontzettend bang voor de tandarts. Bij de CDC helpen ze je goed, met name de assistentes zijn erg aardig en doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Bij mij is een kies getrokken. ik had daar een roesje voor gekregen. Ideaal vond ik het. Daarna heb ik een implantaat laten zetten. Ook dat is goed gegaan. Maar het is inderdaad prijzig en voor de rest van mijn gebit heb ik daarom verder geen actie ondernomen. De tandartsen en assistentes die bij CDC werken zijn veelal afkomstig uit Duitsland of Oost Europa, omdat zij hier in NL meer verdienen. Ze spreken wel Nederlands.
monique217
monique217
9 november 2009 om 07:16
Ik ben inderdaad wel benieuwd wat de kosten daarvan zijn en of je dat zelf moet betalen of dat het allemaal vergoed wordt door de ziektekostenverzekeraar. Ik ben zelf heel erg bang geweest voor de tandarts maar sinds een jaar of 15 niet meer gelukkig!!
oma_annie
oma_annie
9 november 2009 om 07:03
Zal wel een hel duur klusje zijn en niet voor de gewone mens weggelegd, om zo te worden behandeld.
MamaMelike
MamaMelike
9 november 2009 om 06:19
Sinds vorige week loop ook ik bij een angsttandarts. Ik moet nu eerst een aantal behandelingen bij een psychologe ondergaan, alvorens ik bij de tandarts in de stoel mag gaan zitten. Morgen krijg ik de eerste echte behandeling, daarna nog een keer of 2 en dan hopelijk zonder veel problemen over een aantal weken bij de tandarts in de stoel. Iets wat ik me nu nog niet in kan denken, na zo'n lange tijd.
monica43
monica43
8 november 2009 om 20:59
helaas ik ook zo,n angsthaas, pijngrens is erg laag in mijn mond en de kosten ja dat is vaak ook een hoge drempel ook al heb je nog zo,n goede zorgverzekering, veel andere dingen gaan toch voor in ons gezin
tal
tal
8 november 2009 om 20:33
Toevallig ken ik iemand die daar ook pas is geweest en ze spreekt er vol lof over..ook zij had een tandarts angs en is op zoek gegaan naar een angst tandarts en heeft die dus gevonden..ze is ook met een roesje geholpen en wilde dat ze het veel eerder had laten doen,werd rustig toe gesproken en alles werd verteld...succes ermee
Ankie73
Ankie73
8 november 2009 om 20:16
Toch knap vervelend als je er zo bang voor bent. Mijn nicht heeft dat ook. Ikzelf niet, zeg niet dat ik het een pretje vind om naar de tandarts te gaan maar als ik buiten sta en alles is weer oke ben ik ook wel blij dat ik ben geweest
groetje
groetje
8 november 2009 om 18:40
Is die CDC-Kliniek er voor elke portemonnee? Of is het elitair?? Mijn schoonvader is jaren geleden in de jaren zestig naar de ATLAS-kliniek geweest en daar werd zijn hele gebit getrokken en meteen de prothese geplaatst! Hij heeft nooit enige last ondervonden geen geklapper, geen te ruim zittend gebit, toen de zwellingen van het tanden en kiezen trekken weg waren. Het was wel een dure behandeling, want er was een kaakchirurg bij aanwezig, en die waren toen ook al niet onderbetaald!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen