De wereld verbeteren

de wereld verbeteren

DE wereld verbeteren.

wie gelooft er nu in mensen die de wereld willen verbeteren. Mensen die macht, aanzien en geld hebben willen de wereld verbeteren of zorgen voor een betere wereld. Dat zeggen ze tegen de gewone mens. Maar in welke clubs zitten ze wel niet. Geheime clubs die alles regelen over de hele wereld. zeggen dat ze de wereld verbeteren. ze willen er alleen zelf beter van worden.
Er zijn zoveel gewone mensen die het in het klein doen. zorgen voor een betere wereld. ze hebben geen macht en aanzien. Geen geld, maar zijn heel goed bezig. ga zo door.
De oerwouden worden massaal gekapt. kap er nu mee! Milieu vervuiling wat wordt er niet allemaal geloosd. Iedereen krijgt er iets van binnen. Is het water nu eigenlijk wel schoon. wat van troep zit er wel niet in. Waarom groeit er sommige plekken geen gewas enz. enz.
Weet iedereen wel wat er in de producten zoals shampoo, chips, boter, pindakaas enz enz.

5 Reacties

stilte1440
stilte1440
15 juni 2012 om 11:20
we weten te weinig ,maar om alles te moeten weten,zou je niet moeten willen,volg je gezonde verstand en weet wat goed is voor jezelf en anderen.
Rachel2355
Rachel2355
15 juni 2012 om 09:09
Het is jammer dat de duurzame dingen meestal ook duurder zijn. Wij doen wat we kunnen, al is het klein. Bv. vrije uitloop eieren kopen, recycle papier gebruiken enz. Maar het belangrijkste is dat we onze kinderen bewust maken van de dingen die we weten. Zoals, gooi afval in de bak, liefst gescheiden, gebruik wat je nodig hebt niet meer, denk aan de dieren...Wij zijn geen supermilieu bewust gezin, maar we doen de dingen die wij kunnen doen en geven de boodschap door. Het begint bij jezelf en hopenlijk verspreidt zich dat.
Haje91
Haje91
15 juni 2012 om 07:27
Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Het blijft een altijd toepasbare quote...
jasperina263
jasperina263
15 juni 2012 om 12:30

Van Gandi

Aggi
Aggi
14 juni 2012 om 21:13
We weten veel te weinig.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen