Gratis parkeren in Amstelveen?

Hoi allemaal, morgen ga ik met een vriendin naar de voorstelling ''crazy shopping'' in amstelveen. ik heb er smiddags afgesproken met een vriendin die zelf met de metro vanuit amsterdam komt. ikzelf woon echter in kampen, overijssel. parkeren bij de schouwburg is best duur, en lastig want er zijn slechts kaarten voor een aantal uur. geen dagkaart voor zover ik zie.

nu heb ik zelf al gespeurd op google maps, maar ik kom er niet uit waar ik gratis kan parkeren. ik vind het niet erg om ergens te staan waar ik maximaal een kwartier voor moet lopen. het liefst wel een beetje een veilig plekje. en weet iemand of je in amstelveen ook alleen nog maar met de ov-chipkaart kan reizen? ik heb namelijk een connexxion vrijvervoersbewijs maar ik weet niet of die geld.. anders kan ik net zo goed een stukje met de bus vanuit een buitenwijk van amstelveen. ik ben erg dankbaar voor elke reactie die ik krijg! [ps en waar kunnen we lekker eten in amstelveen?]

8 Reacties

Tooter
Tooter
4 november 2010 om 03:09
En is het nog gelukt met parkeren? En was de voorstelling leuk? Groetjes!
Larissa90
Larissa90
2 november 2010 om 12:36
Hartelijk dank voor jullie reacties! heb alles opgeschreven dus ik ga zo maar eens kijken wat het beste lukt! echt super bedankt
Tooter
Tooter
2 november 2010 om 02:23
Er zijn genoeg plekjes in Amstelveen waar je gratis kunt staan, als je het idd niet erg vindt een stukje te lopen. De laatste keer dat wij in de schouwburg geweest zijn hebben we onze auto in de Ouderkerkerlaan neergezet, dat is naar mijn weten het dichtstbij waar je gratis kunt staan, anders sleedoornlaan, benderslaan, plesmansingel in die buurt.
Sannia
Sannia
1 november 2010 om 14:18
Ik zou die schouwburg even bellen met deze vraag. Vaak weten hebben zij wel een goede tip. Ander idee is, om na de voorstelling een nachtje te blijven logeren bij die vriendin, laat je je auto bij haar staan en ga je samen met de metro.
sn
sn
1 november 2010 om 13:55
is een leuke voorstelling, heb in het carre gezien.
snelhaar
snelhaar
1 november 2010 om 13:00
leuk maar te ver weg
dominature
dominature
1 november 2010 om 12:42
Oh en voer het eten. er zitten aardig wat leuke tentjes vlakbij de schouwburg waar je stuk voor stuk lekker kunt eten.
dominature
dominature
1 november 2010 om 12:42
Als je wat verder Amstelveen in rijd ( Lindberghplantsoen woon ik ) kan je in de hofjes gratis parkeren. Het is dan iets meer al 10 minuutjes lopen naar de schouwburg. Over je pasje weet ik niet. Wel is idnerdaad verder de OV-Chipkaart al in regeling, maar hier rijd ook connexxion, dus wie weet. Veel plezier in elk geval!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen