Artikel

Hondenpoep in je tuin

Hondenpoep in je tuin

Wij hebben een hoekhuis met een leuke heg aan de zijkant, alleen vinden blijkbaar de buurhonden deze ook erg leuk want er wordt half onder gepoept. Steeds vaker zien we daar hondendrollen liggen. Echt niet leuk! En dan heb ik het nog niet eens over dat ze ertegenaan piesen. Help help wat te doen?

Goede manieren?

We proberen het zoveel mogelijk in de gaten te houden en dan natuurlijk de baasjes erop aan te spreken. Als ze een paar meter doorlopen is er een hondenuitlaatroute!
Wij hebben zelf een hond dus weten wat het is en dit hoeft dus echt niet, maar wat kan je er tegen doen?

Wie heeft er tips zodat honden het niet meer een fijn plekje vinden...??

6 Reacties

vingino
vingino
18 maart 2010 om 19:25
heel vies ja...baasje aanspreken als je zeker weet welke hond het doet
tamina
tamina
18 maart 2010 om 14:41
die honden kunnen er niks aan doen ze zijn meestal aangeleind ,het is de schuld van honde bezitter.aanspreken helpt toch niet .
alexandra025520
alexandra025520
18 maart 2010 om 13:36
Ikzelf ruim de uitwerpselen van mijn honden altijd op. wel wil ik even zeggen dat het lang niet altijd hondenpoep is. Katten kunnen er ook wat van, maar dat zie je niet direct want die begraven het.
Linda-s
Linda-s
18 maart 2010 om 11:45
Ik zal idd het baasje er op aanspreken, gaas helpt denk ik niet veel want dan gaan ze het naast het gaas doen. Wat CountryPlien zegt is ook wel een idee gewoon de poep voor de deur van de persoon gooien. Dat soort mensen zijn gewoon aso, die duidelijk hun hond niet op kunnen voeden.
anoekje
anoekje
18 maart 2010 om 11:40
Je zou er een stukje gaas rond kunnen spannen mischien
CountryPlien
CountryPlien
18 maart 2010 om 11:32
Ik heb ook dat probleem, tis niet normaal hoeveel baasjes dat toelaten bij een ander in de tuin te poepen! Volgende keer dat ik het zie, pak ik de schop en ga ik met keutel en al achter de baas aan en leg em in zijn tuin!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen