Artikel

Ideeën voor bakken

Ideeën voor bakken

Ik ben van plan om in de keuken een nagerecht te maken. hebben jullie tips wat ik kan gaan bakken?

In de keuken

Taarten, cupcakes , brownies. ik weet ook niet wat de ingrediënten zijn van bvb. taarten.
Af en toe bak ik wel eens iets in de keuken.
dan is het bijvoorbeeld een cake.
dit keer wil ik iets anders.
Ik heb nog even gekeken bij de recepten van Yunomi maar ik kon het niet echt vinden.

Hebben jullie nog lekkere recepten of tips of handige site's om te maken (niet al te moeilijk)?
Of wat maak jij altijd in de keuken?

7 Reacties

yvette4kids
yvette4kids
19 juni 2011 om 15:13
mijn favoriete toetjes zijn tiramisu en apple crumble..en zijn allebei redelijk makkelijk te maken!
Liongirl
Liongirl
19 juni 2011 om 13:36
Als je niet zoveel ervaring hebt, kun je het best een bestaand recept of een mixpakket kiezen. Probeer eens muffins met chocolade/karamel uit de supermarkt. Lukt altijd en smaakt heerlijk. Succes gegarandeerd!! Een ander idee is van cakemix (die je al kent) geen één cake te maken, maar cakejes in vormpjes. Smaakt ook heerlijk luchtig. Houd daarbij wel een kortere baktijd aan van ca. 20 minuten. Je kunt de cakejes nóg lekkerder maken door stukjes appel of framboos toe te voegen.
Ton
Ton
19 juni 2011 om 13:32
Neem ook de Allerhande van A.H. mee en Boodschappen van div. andere supermarkten. Knip alles wat met toetjes of bakken te maken heeft uit. Of vraag voor je verjaardag een kookboek speciaal voor toetjes of 1 speciaal voor taarten. Zelfs hier op yunomi kan je het nodige vinden.
Samira8963
Samira8963
19 juni 2011 om 08:43
Kijk op google en je vind heel wat...veel succes!
Esther2827
Esther2827
19 juni 2011 om 01:38
er is zoveel wat je als toetje kunt maken. Maar tirimasu blijft ook heerlijk
jasming
jasming
18 juni 2011 om 16:54
kijk op de sides van dr oetker en honing veel leuke tips recepten en video clips
mouse
mouse
18 juni 2011 om 16:05
appelcrumble= vet makkelijk blokjes appel in een vuurvast schaaltje kaneel en suiker erover strooien.maak een kruimeldeeg. dit kan je gewoon op het zicht doen. bloem suiker roomboter tikje zout mengen tot je kruimels hebt .erover strooien en bakken tot het lichtbruin is en gaar 170/180 graden 15/20 min. je kunt het eten met warme custard of een bolletje vanille ijs.bak ze!1

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen