Kant en klare taartbodems....maar welke vulling doe je erin...Heb jij 'n lekker recept ?

Ken je ze die kant en klare taartbodems ?

Wat ik ermee doe...

Is vullen met kersen of aardbeien vlaaivulling...
Maar dat vindt ik zo saai en zo makkelijk...
Wat doen jullie erin ?

Heb je 'n lekker recept voor mij ?

11 Reacties

Marchella2023
Marchella2023
1 maart 2012 om 08:24
banketbakkersroom met heel veel slagroom er doorheen en vruchtjes
treetje
treetje
12 juni 2010 om 20:57
Kwarttaartvulling. (gewoon zo'n kant en klaar pak..) heerlijk!! En dan met fruit versieren. Heerlijk fris en erg lekker!!!!!!!!!
prinsses
prinsses
9 juni 2010 om 00:07
banketbakkersroom verse aardbeien dan slagroon en dan chocolade van dr oetker uit een pakje even warm maken in het pakje puntje er afknippen en versieren maar
Aggi
Aggi
8 juni 2010 om 23:02
Ik heb wel eens een pak monschou gekochten dat gaat heel goed .altijd goed lezen.
juffie26
juffie26
8 juni 2010 om 21:35
vanille suiker, slagroom, klopfix, mascarpone en vlaaivulling samen tot een stevig en luchtig mensel kloppen en dat er tussen en erbovenop.... mmmmm heerlijk. Bij mij thuis vinden ze dit lekker fris en ze eten hun vingers erbij op!!
lisa54
lisa54
8 juni 2010 om 20:34
Jongens, toch geen kant en klaar bodem, doe je zoveel moeite om je taart lekker te maken, zit je daar met een fabrieksbodem, bahhhhh. Toch maar zelf een bodem bakken, geef dubbel resultaat.
Essie24668
Essie24668
8 juni 2010 om 19:59
Nou, je kan ook van die dubbelle kant en klare taartbodems kopen. Dan doe ik de eerste laag me dikke vanile pudding. En de tweede laag, aardbeien en slagroom en gestampte hazelnoten. En op de bovenste laag, nog een dun laagje slagroom (en aan de zijkanten ook) en daarover een uitgerolde laat marsepein, dat versier ik dan weer met want nougatcreme, gestampte hazelnoten, poedersuiker en een toefje slagroom.
tamina
tamina
8 juni 2010 om 19:52
ik gebruik het ook voor de monchou taart,je kan er ook verschillende soorten vruchten op leggen besmeren met een zakje tartina versieren met slagroom
axolotl
axolotl
8 juni 2010 om 19:15
banketbakkersroom en dan lekkere verse vruchten erop
riet1957
riet1957
8 juni 2010 om 17:27
100 gr basterdsuiker,1 pakje monchou,125ml slagroom,1 zakje vanillesuiker.1 zakje klopvast. de suiker en monchou door elkaar roeren de klopvast met vanillesuiker en de klopvast mixen,daarna door de monchoumix doen. alles op de taartbodem smeren en versiering naar keuze erop. in de koelkast en klaar.
riet1957
riet1957
8 juni 2010 om 17:23
100gr witte basterdsuiker 1 pakje monchou

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen