Artikel

Kerst - een mooie tafel dekken

Kerst - een mooie tafel dekken

De kerst komt er weer aan; een van de meest gezellige momenten van het jaar. Vieren jullie ook kerst met een uitgebreid diner? En wat is jullie idee van een mooi versierde kersttafel?

Kerstdiner - tafel dekken

De kerst komt er weer aan; een van de meest gezellige momenten van het jaar.
Vieren jullie ook kerst met een uitgebreid diner? En wat is jullie idee van een mooi versierde kersttafel?

Ik zag zelf eens een hele mooie kersttafel; alles in wit. En aan iedere vork zat een klein wit kerstballetje gehaakt. Heel leuk en schattig. Over de hele tafel lagen allemaal witte kerststerretjes verspreid. Een echte witte kerst!

Laat hier je praktische (korte) tips achter voor je mede Yunomi gebruikers.

Heb je ideeen voor leuke servetten? Hoe maak je naamkaartjes? Menukaartjes? Grappige ideeen? Laat ze allemaal achter!!

4 Reacties

Miss Rulebreake...
Miss Rulebreake...
21 December 2009 om 15:41
ik kook dit jaar op kerstavond voor mijn ouders, broer, zus en vriend. Heb alles al bedacht, hahaha. Een mooi wit tafelkleed, rode onderborden, wit servies, kleine kerstballetjes en theelichtjes in mooie glimmende glaasjes. Lekker eten, goede wijn en leuk gezelschap. Dat wordt een mooie avond!
Carooltje
Carooltje
4 December 2009 om 11:04
Bij ons is het ieder jaar anders. Ik probeer altijd de tafel weer anders te dekken. Ik maak altijd menukaartjes, de ene keer op de computer en de andere keer van kaartpapier met mooie letters. Gebruik ook meestal servetringen en die kun je op het bord leggen of er naast. Naamkaartjes doe ik ook weleens maar niet altijd. En de kaarsen ontbreken ook nooit bij ons op tafel!
Masja1975
Masja1975
4 December 2009 om 09:16
Helemaal in het wit gedekt klinkt erg mooi! Mijn kerstkleuren zijn wit, zilver en rood. Maar misschien is dat wat druk voor op de kersttafel....dus alles in het wit is een erg goede tip!
astrid1535
astrid1535
4 December 2009 om 09:14
Dit jaar doen we met Kerst lekker rustig aan, geen verplichtingen maar lekker genieten met zijn 4en. Voorgaande jaren hebben we wel uitgebreid gegeten. We hebben een chique zwart tafelkleed, waar we wat glitterfiguurtjes over strooien (sterretjes oid). Ook is het leuk om lichtjes te wikkelen in een doorzichtig kleed en dat op tafel te leggen. Naam- en menu kaartjes doen we niet. Je mag gaan zitten waar je wilt en wat je te eten krijgt is een verrassing.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen