Laptop inruilen

Mijn laptop gaat kapot denk ik....

Laptop inruilen voor geld?

Weet iemand of er winkels zijn die laptops terugkopen? De mijne wordt steeds trager en k wil hem inruilen of verkopen. Iemand nog bruikbare tips ipv het gebruikelijk marktplaats?

6 Reacties

brigittv70
brigittv70
9 april 2010 om 14:40
Ik zou eerst eens je laptop "opruimen". Bijv. schijfopruiming, defragmenteren, eens goed scannen op virussen, cookies verwijderen, enz. Je zult merken dat ie dan ineens weer sneller is. En voor een gebruikte laptop krijg je eigenlijk niets meer terug. Want 2e hands brengen die toch niets op. Succes!
patjol
patjol
4 april 2010 om 22:52
laat hem voor de zekerheid eens na kijken misschien ben je voor een paar euro,s klaar in plaats gelijk een nieuwe
kenzo0510
kenzo0510
4 april 2010 om 22:20
Ja ik zou hem eerst eens formateren. Of eens met de stofzuiger door je ventilator gaan. Of als je steeds een blauw scherm met witte letters hebt en je heb vista nog kan het ook aan vista liggen. Maar ik denk dat je hem eens moet formateren dat er een bug ofzo inzit. Want geen een winkel ga je laptop niet terug nemen en dan zoveel korting geven. Hoe oud is je laptop en welke is het
meesje
meesje
4 april 2010 om 21:38
Als het probleem alleen is dat hij steeds trager wordt kun je dan eerst niet beter een keer je hele laptop formateren en opnieuw installeren?
Martina86
Martina86
4 april 2010 om 21:13
het is afhankelijk van de leeftijd van de laptop. zelf breng ik mn laptop altijd bij een klein automatiseringsbedrijf. die hebben vaak wel een oude laptop staan, als er dan een onderdeel kapot is, wordt die vervangen met een onderdeel uit de oude. laatst heb ik een nieuwe laptop gekocht en daar een week later water overheen gegooid. kon ik dus weer een nieuwe kopen. met de leverancier afgesproken dat ik geen onderzoekskosten hoefde te betalen en dat hun dan mijn verzopen laptop mochten gebruiken.
Raaijen
Raaijen
4 april 2010 om 21:10
Ik denk toch dat je daarvoor het beste naar Marktplaats kan gaan.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen