Muziek en Film's downloaden via welke site

Hoi Allemaal, Ik ben op zoek naar programma waar ik muziek mee kan downloaden, ik heb het voorheen via Limewire gedaan, maar ik krijg het niet voorelkaar om dit te downloaden. Misschien dat iemand van jullie goede ervaringen heeft met het downloaden van muziek of films

Vakantie

Over twee weken gaan we op vakantie en wil ik voor mijn dochter wat muziek op onze mp3 speler zetten. K3 etc je kent het wel.

Ik zou heel graag jullie ervaringen en meningen willen weten over waar je kan downloaden enof dit makkelijk is ja of nee.

Alle tips etc zijn welkom

Voor de gene die met vakantie gaan alvast een hele fijne vakantie toegewenst.

4 Reacties

AméliedeVie
AméliedeVie
18 juli 2011 om 07:11
Voor films kan je Bittorrent gebruiken of µtorrent. De films zelf kan je vinden op Thepiratebay.org e.e.a is te vinden via google. Wél de officiële sit evan het programma gebruiken. Trouwens ook goed voor hele collecties muziek. Minder voor losse .MP3tjes, die piratebay. http://www.utorrent.com/intl/nl/downloads/complete?os=win om µtorrent te downloaden
patricia3606
patricia3606
18 juli 2011 om 02:26
ik heb laatst gebruik gemaakt van downloads.nl Je moet wel opletten dat het een mp3 bestand is. Je moet het bestand eerst opslaan en dan op je mp 3 zetten. Ze hebben niet alle muziek, maar het werkt wel. Succes ermee.
Nika
Nika
18 juli 2011 om 01:03
Ik gebruik op het moment zelf Vuze om muziek, films en spelletjes mee te downloaden. Werkt heel gebruiksvriendelijk en snel. Succes!
Janine4079
Janine4079
17 juli 2011 om 20:28
Ik heb goede ervaringen met Bear Share. Vroeger had ik ook Limewire, maar die is uit de lucht. Bear Share is net zoiets, niet moeilijk en je hebt heel veel keus. Succes ermee.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen