Artikel

Naar de kapper

Naar de kapper

"Kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper" maar wat nu als je in de spiegel kijkt en je bent helemaal niet tevreden?

Goede of slechte ervaringen

Naar de kapper gaan we allemaal. Maar zijn we wel altijd tevreden met het resultaat? Deel hier al je ervaringen.

Heb je net een geweldige metamorfose gehad? Een totaal nieuwe coupe en kleur en voel je je helemaal happy?

Of is het helemaal niet naar je zin. Is je haar verknipt of heb je een verschrikkelijke kleur en kan je wel janken als je in de spiegel kijkt... Wat doe je nu? Durf je het te zeggen tegen je kapper?

Kortom: Hoe denk jij over jouw kapper?

37 Reacties

willeke1978
willeke1978
4 juli 2009 om 13:49
Ik ben al sinds mijn 19e jaar. Hij weet precies wat ik wil en hoe ik mijn haar wil hebben.Hij mag van mij ook altijd zijn gang gaan. Als het niet goed bevalt heb ik 2 wkn garantie. Dus mijn kapper heb ik nooit over te klagen
mars
mars
3 juli 2009 om 14:33
Ik ga altijd naar dezelfde kapsalon en laat mij altijd door de eigenaar zelf knippen. Ik ben altijd wel tevreden met het eindresultaat. Ik laat mijn haar alleen nooit fohnen want dan is het net een pluizenbol.
Ilona75
Ilona75
2 juli 2009 om 20:57
1x was ik echt niet blij met het kapsel wat de kapper had geknipt. Ze had het veel korter geknipt dan ik het wilde. Ik ben daarna ook nooit meer daar naar terug gegaan. Tegenwoordig ga ik naar een andere kapperszaak en dat bevalt me prima. Soms gegeven ze ook een advies van je hoe je het zou kunnen laten knippen. Ik vind wel altijd dat als de kapper je haar heeft geföhnd dat het dan echt zo'n kappers kapsel is, dus meestal ga ik naar huis om het te wassen en om het dan zelf weer opnieuw in model te brengen.
diana28
diana28
2 juli 2009 om 12:07
Ik ben een keer bij een kapper geweest die het te kort had geknipt, toen ik thuis was ben ik in huilen uitgebarsten, vond het echt verschrikkelijk, dus als ik nu naar een kapper ga zeg ik altijd niet te kort en dan altijd laten ze zien tot waar ze knippen. de laatste kapper waar ik ben geweest heeft het erg goed gedaan dus daar ga ik weer naar terug.
beppiekl
beppiekl
29 juni 2009 om 20:13
Ik heb een prima kapster en kan gewoon aangeven wat ik wil. Ook als ik het een keer wat minder vindt kan ik dit gewoon zeggen, maar dat komt eigenlijk nooit voor. Heb van nature dik krullend haar wat volgens de kapper een eigen wil heeft en dus best lastig te knippen is
basti
basti
29 juni 2009 om 19:51
Nadat ik ooit in talie mijn haar heb laten knippen is er voor mij nooit meer zo'n goede kapster in de buurt van mijn manen geweest. Mijn kapster in Nederland is soms goed en soms minder.
wie_s
wie_s
29 juni 2009 om 19:31
ik zit al vanaf mijn 4 jaar ofzo bij dezelfde kapster:) ze is erg goed!! nog nooit problemen mee gehad. Ook heb ik ieder jaar galabal op school, ze maakt mijn haar altijd zo mooi!
Hannie56
Hannie56
29 juni 2009 om 17:04
Ik heb al een tijdje de zelfde kapper En zeg het wel als ik niet tevreden ben Nu draag ik altijd een korte coup Maar het moet wel zo dat ik het mooi vind!
toppertje50
toppertje50
29 juni 2009 om 16:58
ja tevreden over de kapper. ik heb zelf al heel veel kappers geprobeert maar echt een goede waar ik altijd tevreden over ben heb ik nog nooit gevonden.
miekes
miekes
29 juni 2009 om 11:27
ik kom net terug van de kapper, zit goed,maar als je het zelf in model breng zit het toch anders en vertrouwd.
ciska73
ciska73
29 juni 2009 om 09:57
Welke kapper ik ook neem of heb gehad.... als ik thuis kom gaat altijd mn kop onder de kraan en fohn ik het op mijn eigen manier.. Ik heb vrij slap haar en daar moet altijd een beetje getoupeert worden en lak tegen de aanzet.. en bij de kapper doen ze dat vaak niet.. zodra ik dan bij de auto ben, is het in elkaar gezakt als een pudding.. Maar qua knippen en kleuren ben ik altijd tevreden.. Wil eigenlijk morgenochted weer voor wat leuke lichte plukken in mijn haar ...
Inne
Inne
29 juni 2009 om 09:00
Eindelijk heb ik een kapper gevonden die het knipt zoals ik het wil. Regelmatig gehad dat ik veel geld neertelde en achteraf het net niet was wat ik wilde. En ben echt niet veeleisend;-)
Inne
Inne
29 juni 2009 om 09:00
Eindelijk heb ik een kapper gevonden die het knipt zoals ik het wil. Regelmatig gehad dat ik veel geld neertelde en achteraf het net niet was wat ik wilde. En ben echt niet veeleisend;-)
Claudia29
Claudia29
29 juni 2009 om 08:27
IK heb ook een thuiskapper en dat is tevens een vriendin van mij. Zij weet altijd precies hoe ik mijn haar wil hebben en dat gaat altijd prima. Maar voordat ik haar had heb ik echt vaak een kapsel gehad wat ik niet bedoelde.
elbo3
elbo3
28 juni 2009 om 22:50
ik ben kapster, en ik knip mijn haar zelf, en dat bevalt me prima!!
annie1956
annie1956
28 juni 2009 om 22:20
Ga altijd naar de zelfde kapper. Maar verven (grijze haren) doe ik zelf.
tantekaa
tantekaa
28 juni 2009 om 19:52
In het verleden liet ik altijd een plaatje zien zoals ik het geknipt wilde hebben. Steeds een andere kapster van de salon. Iedereen ziet het plaatje anders en steeds niet helemaal naar mijn zin. Tot die en keer ik er wel tevreden mee was. Sindsdien vraag ik steeds naar dezelfde kapster. Een half jaar geleden is ze naar een andere kapsalon gegaan, hoorde ik toen ik een afspraak wilde maken. Waarheen wilden ze niet zeggen. Ik ben er toch achter gekomen waar ze nu werkt. Nu ben ik dus bij die kapsalon.
rietvinkje
rietvinkje
28 juni 2009 om 19:33
Heb al jaren dezelfde kapster en dat is mijn zus. Ze weet precies wat ik wil en vooral wat ik niet wil, ideaal. Het komt altijd goed. Maar ja, die luxe heeft niet iedereen.
Soesx
Soesx
28 juni 2009 om 19:20
Ik had voor mijn huidige kapper een andere. Deze adviseerde mij om mijn haren een keer korter te knippen. Dus ik dacht die zal er wel verstand van hebben en het zal vast wel leuk staan. Dus ik met mijn domme kop ermee instemmen. Dus ik ga van schouderlengte naar korte bob. De grootste fout ooit. Eerst dacht ik van ja dit kan wel staat wel leuk het zit tussen je oren Suus. Maar een dag later had ik er zo erge spijt van. Ik ben zo goed als direct van kapper gewisseld. Gelukkig is het een jaar geleden en is mn haar weer tot op mijn schouders. Dus ik doe het nooit weer en ga ook nooit weer naar die ene kapper want mijn haar ziet er nu ook veel mooier en glanzender uit!
Ellepel67
Ellepel67
28 juni 2009 om 18:08
Ik heb ook geen vaste kapper. Het zit meestal wel goed, komt ook doordat ik een plaatje laat zien. Fohnen hoeft voor mij nooit, dan voel ik mij net Beatrix!
bregjevk
bregjevk
28 juni 2009 om 17:59
Ik ben meestal niet blij wanneer ik vd kapper af kom. Ik was het vaak direct als ik thuis kom opnieuw en ga het dan zelf stylen. Daarna is het dan wel weer beter en ben ik over het algemeen wel tevreden.
sandra
sandra
28 juni 2009 om 17:21
Ik heb een goede kapster heb even een thuiskapster gehad die kwam tot 3 x toe niet opdagen belde niet af daar zit je dan voor spek en bonen nee dank je nu heb ik een goede kapster is niet te duur net als de salons en heeft de zaak aan huis en niet ver.Prima houden zo en ze weet iedere keer weer een leuk idee of wat dan ook aangezien ik 1 x in de zoveel tijd iets geheel anders wil.
bickel
bickel
28 juni 2009 om 15:36
ik hab een vaste kapper alleen bij mij is het probleem dat ik meestal niet weet wat ik wil. de enekeer wil ik het lang laten groeien en dan als ik het lang heb wil ik het weer kort.
priscilla23
priscilla23
28 juni 2009 om 13:16
Ik ga al jaren naar dezelfde kapsalon en zou ook niet meer anders willen, ze vragen hoe je je coupe wilt en een tijdje later loop je weg met die coupe waar je om vroeg, helemaal top!
Annabel
Annabel
28 juni 2009 om 12:18
ik heb een thuiskapster en ben er zeer te vreden over. Vind een gewone kapper ook veel te duur
karinp
karinp
28 juni 2009 om 11:21
Ik ging altijd naar een kapper in de plaats waar ik werk. lekker makkelijk vanuit mijn werk. Dit is een hele goeie kapper. Maar de laatste 2 keren heb ik een kapper in mijn eigen woonplaats gevonden en die is heel erg goed. henk Jan Veenstra. Mijn zusje is laatst ook naar die kapper geweest en zij wil het graag lang hebben. Ze is geknipt maar iedereen vraagt aan haar of ze extensions heeft! Ik ben 2 keer verknipt bij een kapper en ben toen ook teruggegaan. De kleur was lelijk, niet goed geknipt en achter mijn oren was ik verbrand door de kleuring die ze niet weg hadden gehaald. Ik ben toen keurig op nieuw geknipt en gekleurd. Maar ben er nooit meer geweest.
ria1958
ria1958
28 juni 2009 om 11:13
ik heb al jaren mark als huis kapper en ben daar heel tevreden over, zou niet anders meer willen. heerlijk is dat je hoeft maar te bellen en hij komt bij je thuis, je hoeft er niet meer voor de deur uit. een dikke pluim voor mark.
mykje38
mykje38
28 juni 2009 om 10:33
lijkt me een fantastische kapper daar in Rotterdam, maar dat is me toch iets te ver weg. Ik ga altijd naar dezelfde kapper, maar ik wordt wel door verschillende "meisjes"geknipt. Ben meestal wel tevreden. Ik heb een lekker kort koppie.
pluisjebaby
pluisjebaby
28 juni 2009 om 10:26
Ik ben gisteren naar een nieuwe kapper in Rotterdam centrum gegaan die heet SALON B aan de Binnerotte 121 en het is een belevenis om daar je haar te laten doen, ze nemen eerst uitgebreid de tijd om je haar te bekijken onder het genot van een heerlijke cappucino, geven je haaradvies en spreken een prijs vooraf met je af dus je komt niet voor verrassingen te staan en omdat ik had een keer geen zin om mijn haar te verven en heb het daar laten doen SUPER vind ik het, ik heb daarbij een maskertje genomen om alle werkstoffen beter in te laten trekken omdat mijn haar zo pluizig was, het is nu heel zacht en ik werd helemaal blij toen ze mijn haar uit gingen wassen, moest ik op een relaxsofa gaan liggen ( dus niet in een duffe stoel met je hoofd naar achteren) en kreeg een gratis hoofdmassage. Dus over een week of wat ben ik daar zeker weer te vinden.
Mila58
Mila58
28 juni 2009 om 10:19
Ik heb een superkapper, al meer dan 10 jaar, ga elke 5 weken omdat ik het laat verven, iedereen zegt altijd dat mijn haar goed zit... dus geen enkele aanmerking op mijn kapper,

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen