oeps...onverwacht zwanger van de derde

We zijn nu bijna 5 jaar getrouwd en hebben twee kinderen van 4 en 1.5 Na een lange periode van ik weet niet wat ik wil hebben we eind vorig jaar besloten om niet meer voor een derde te gaan. Tot 14 maart een test deed en ik was zwanger!!!

Is het nu zoveel zwaarder om voor 3 kinderen te zorgen ipv 2?

Zoals in de intro beschreven waren we eruit dat er voor ons geen derde kindje zou komen. Mijn man was hier heel stellig in en ik ben eind vorig jaar tot de conclusie gekomen dat het goed was zo.
Tot 14 maart 2011 toen ik na een weekend weg een test deed omdat ik sommige dingen in mijn gedrag wel heel verdacht vond.
POSITIEF!!

Er ging veel door me heen en heb er ook een dag over gedaan om het aan mijn man te vertellen..
Abortus is ter sprake geweest, maar dat kan ik gewoon niet!

Het is niet zo dat we niet aan anticonceptie deden. Was gewoon aan de pil en zou binnenkort een spiraaltje laten plaatsen. (Ik ben al eerder door de pil heen zwanger geraakt, maar had nooit gedacht dat het twee keer zou gebeuren)
Nu ben ik 16 weken zwanger van ons derde kindje en mijn man is nu 100% bijgedraaid en gaat er nu ook echt voor.

Mijn vraag blijft nu echter:
Is het nou heel veel zwaarder om voor 3 ipv 2 kinderen te zorgen??

43 Reacties

Jannet7785
Jannet7785
11 februari 2012 om 17:24
Nu is het februari, ik ben benieuwd hoe je verdere zwangerschap is verlopen? alles goed of heb je een verdrietige tijd achter de rug?
moontjemoon
moontjemoon
15 juni 2011 om 10:21
Even ter info, mijn man is als de dood voor het steriliseren en nu was het de bedoeling dat ik me liet helpen, maar dat laten ze hier nog niet toe. (heb veel moeite met de hormonen uit de pil en spiraal, maar je moet iets)! Ben de pil niet vergeten (tot 2x toe). Gewoon erg vruchtbaar is gebleken. Zwangerschap is zwaar tot nu toe, maar moet zeggen dat ik er wel relaxter in sta nu. Laat het allemaal wel over me heen komen.
femkeismaria
femkeismaria
9 juni 2011 om 22:17
Gefeliciteerd. Ik heb zelf 3 kinderen. Persoonlijk vond ik de overgang van 1 naar twee kinderen heftiger dan van 2 naar 3 kinderen. Ik zeg nu altijd: "1 kind is druk. 2 kinderen zijn 2 keer zo druk. 3 kinderen is nog ietsje drukker." Maar mijn ervaring is dat de derde zich overal wel tussendoor wurmt. Hij moet wel mee in het ritme van de twee andere kinderen. Het is aandacht verdelen, maar dat moet met twee kinderen ook al. Ik vind het heerlijk en geniet elke dag van mijn 3 mannetjes. Zolang je er zelf achter staat komt alles wel goed. én de volgende keer meteen een spiraaltje laten plaatsen ;-) Heb ik ook goede ervaringen mee...
tollina renee50...
tollina renee50...
9 juni 2011 om 15:41
voel je je aangesproken linda 79?ik ben bewust kinderloos,loopt al genoeg rond,oordelen doe ik echt niet,laatst zei iemand tegen me,ja elke vrouw wil kinderen,nou bullshit,dat bepaal ik nog lekker zelf!!!!maar heb veel plezier met je eigen kids hoor,jij liever dan ik!!
linda79
linda79
9 juni 2011 om 15:34
Allereerst gefeiciteerd! Ik heb hetzelfde meegemaakt, maar dan met een 4e kindje. In 2007 ben ik bevallen van een dochter. In 2008 ben ik bevallen van een tweeling. In 2009 zijn we door gebrek aan ruimte begonnen aan een hele grote verbouwing, de hele benedenverdieping was een grote bouwput. Toen kwam ik erachter dat ik zwanger was een een 4e kindje. Allerlei vragen gingen door mijn hoofd, maar ik wist meteen dat t welkom was. Mijn man trouwens ook. Ik was aan de pil en ik was die niet vergeten. Nu is de jongste inmiddels 9,5 maand oud. Tja het is druk, maar van 3 naar 4 vond ik wel meevallen. Ik vond een tweeling na onze 1e dochter veel zwaarder. Alles komt wel op de pootjes terecht. Niet teveel over nadenken en lekker genieten!! TOLLINA-RENEE50: NIET IEDEREEN VERGEET DE PIL HOOR!!!!!
Love_Madness
Love_Madness
9 juni 2011 om 15:34
Het is eigenlijk prachtig dat je toch zwanger bent. Maar ik kan me voorstellen dat je even schrikt! Een abortus zou ik ook zeker niet doen, ga je alleen maar spijt van krijgen. Mijn ouders hebben 4 kinderen, maar naar mijn weten nooit problemen mee gehad. Het enige waar je rekening mee moet houden is of het financieel kan, de rest gaat vanzelf goed. Je hebt er immers al 2!! Veel succes ermee.
Griet6727
Griet6727
9 juni 2011 om 14:50
Bij de derde kind gaat alles veel geleidelijker en daar merk je minder van dan als je eerste krijgt.Succes met alles en probeer er zeker van te genieten.
monica43
monica43
9 juni 2011 om 14:49
nou je weet al hoe het moet met 2 en ja ze zijn nog wel jong, maar het gaat je vast lukken,wel zou ik na de bevalling toch snel inlichtingen zoeken wie zich gaat laten ..... zo dat je niet weer zwanger raakt,want de pil is dus zeker niet veilig genoeg voor jou, voor nu zou ik zeggen geniet er van
Reentje74
Reentje74
9 juni 2011 om 14:43
Wij hebben ook 3 kinderen, en nee, het is echt niet zwaarder maar je moet je er op instellen. Soms kom je net een paar handen te kort. Wel heb ik bij mezelf gemerkt dat je met 3 kinderen makkelijker wordt als bij 2. Gewoon lekker genieten van de derde.
idajeltina
idajeltina
9 juni 2011 om 14:21
nee hoor. Die derde gaat zomaar mee in de hoos. Tuurlijk het is weer even aanpoten in het begin, maar ook wel weer lekker tuttelen met zo'n kleintje. Ik heb er zelf vier, maar de overgang van 2 naar 3 vond ik het makkelijkste, ook al ging mijn oudste toen net naar school. Ik had vaak de was al hangen voor dat ik naar school ging en mijn vriendinnen die net bevallen waren van de eerste waren nog volop bezig met de dag beginnen. Meid als je toch al lang hebt moeten dubben om het wel of niet te doen, dan is het volgens mij niet zo'n ramp. Je man is al om schrijf je, dus geniet volkomen en ga er gewoon voor. Bovenal genieten en je ziet vanzelf wat het leven je brengt.
A.M.J.
A.M.J.
9 juni 2011 om 14:09
heel veel geluk met je derde kindje bij mij was het ook zo alleen was ik al 4 maanden zwanger het was erg schrikken maar, geniet er van heb ik ook gedaan en waar 2 kinderen zijn kennen er ook drie zijn hij is nu al 37 jaar maar ik heb er nooit spijt van gehad.
erwin72
erwin72
9 juni 2011 om 13:42
Veel geluk met de derde! Ik ben ook zo'n 'derde' kindje en mijn ouders zijn toch erg gelukkig met me!!!
brigittv70
brigittv70
9 juni 2011 om 13:04
Ik zou het niet weten of het veel zwaarder is met 3 kinderen. Wij hebben indertijd ook na lang dubben besloten niet voor een 3e kindje te gaan. En toen heeft mijn man zich laten sterliseren! Zodat ik zonder kunstmatige hormonen uit pillen, spiraaltjes of wat dan ook kon leven. Omdat dat beter voor mij als vrouw zijnde is om niet de rest van mijn vruchtbare leven die "troep" te hoeven nemen. Waarom heeft jouw man dan ook niet die stap genomen? Waarom moet de anti conceptie altijd bij de vrouw liggen?? Zeker als je al een keer ondanks de pil bent aangeteld! Mijn opmerking is ook niet bedoeld als kritiek! Neee, echt niet! Het is gewooneen vraag die bij me opkwam. Maar heel veel geluk met je wondertje en geniet lekker van je (laatste??) zwangerschap! En dat het drukker zal zijn, dat zal wel heel erg meevallen. Veel geluk!
tollina renee50...
tollina renee50...
9 juni 2011 om 12:52
pil vergeten?
kantklosje.
kantklosje.
9 juni 2011 om 12:39
ja het lot heeft dus voor jullie beslitst Maar het komt vast allemaal wel goed
bebioala
bebioala
9 juni 2011 om 12:20
Ach waar er 2 eten kunnen er 3 ook eten toch? natuurlijk is het even wennen en wat meer geregel maar het komt vast allemaal goed. Geniet van je zwangerschap.
chantal79
chantal79
9 juni 2011 om 11:42
het zal ongetwijfeld zwaarder zijn dan twee.Maar het hangt er ook nog van af hoe zijn je andere 2 kinderen.(hebben ze een beperking)En hoe zal de derde zijn?
mieke-eerens
mieke-eerens
9 juni 2011 om 11:32
Ik heb er ook 3 maar we hebben wel bewust gekozen voor de laatste. Maar wat er bij jullie anders is dat je moet wennen aan weer een kleine erbij, toch zul je zien dat jullie van deze baby ook weer gaan genieten en ... tja het zijn tropenjaren met 3 kleintjes maar alles komt goed.
CoCo64
CoCo64
9 juni 2011 om 11:21
bij elk volgend kind wordt het makkelijker. vergeet vooral niet te genieten en denk ook eens aan jezelf.
caroroze
caroroze
9 juni 2011 om 11:16
Ik ben 8 weken geleden van een 3e kindje. De oudste is ruim 5, dan 1 van 3.5. Er zijn zware momenten bij daar ben ik heel eerlijk in. Onze dochter slaapt nu pas de hele avond en nacht met onderbreking van een voeding en dat scheelt wel een hoop. Maar bovenal vind ik het geweldig 3 kiids. Een hele fijne zwangerschap gewenst
annelies v
annelies v
9 juni 2011 om 11:04
Gefeliciteerd
Jannet7785
Jannet7785
9 juni 2011 om 10:33
Meid, waar ruimte is voor 2, kunnen ook drie kindjes wonen. Geweldig toch, dat er nog een klein wereldwondertje aan jullie zorgen wordt toevertrouwd. Als moeder van zes kinderen ( waarvan nummer 5 onverwacht, na negen jaar) weet ik hoe leuk een groter gezin is. En mijn buurvrouw..... zij heeft nog veel meer kinderen. Gezellig joh
Dolphinqueen
Dolphinqueen
9 juni 2011 om 10:07
Wat een heerlijk gevoel voor je dat je weer zwanger bent zeg. Probeer heerlijk te genieten van je laatste zwangerschap ! Het kleine wondertje wilde kennelijk erg graag bij jullie zijn Smiling
miria
miria
9 juni 2011 om 10:00
Gefeliciteerd , geniet maar lekker van je zwangerschap, het zal best wel meevallen, zeker omdat je man er ook helemaal achter staat. Zoals ik zag was een van je eerste twee ook niet direct gepland,maar ik weet ook zeker dat je die voor geen goud zou willen missen
jusve
jusve
9 juni 2011 om 09:02
zal je zeggen valt reuze mee heb het zelfde gehad alleen was het bij ons de vierde mijn oudste drie waren al 11,9 en 6 en we hadden zoiets van het is compleet maar nummer 4 kwam toch ook door de pil heen zwanger. de vierde was na drie jongens een meisje en een echt cadeautje. het gaat gewoon mee in je gezin en je zult zien je gaat er echt super van genieten doen wij ook met ons vijven van ons kleine prinsesje. geniet lekker van je zwangerschap meid
Marielle056990
Marielle056990
9 juni 2011 om 08:40
Jouw verhaal is echt precies (tot in de details!) hetzelfde als het mijne. Mijn jongens zijn nu 16, 14 en 12 en ze zijn mijn alles. De jongste blijf ik zien als mijn kadootje, het heeft zo moeten zijn en ik ben er iedere dag weer blij mee.
MFS
MFS
9 juni 2011 om 00:04
Leuk! Zie het als een kadootje. Die derde draait wel makkelijk in het gezin mee. Je gezin verandert niet zo veel hoor, als er een derde bij komt. Zeker bij jullie niet omder er tussen 2 en 3 niet zoveel leeftijdsverschil in zit. Mijn kinderen zijn nu bijna 12, 9 en bijna 7. Hartstikke leuk en gezellig! Onze keuze voor een derde was heel bewust. Soms denk ik weleens: 2 is een stuk makkelijker. Zeker als er 1 op kamp is of zo, dan is het een stuk rustiger in huis. Maar ik moet er niet aan denken dat ik er maar 2 zou hebben!! Het is wel drukker met 3, maar ook leuk en gezellig. De 3e zwangerschap vond ik wel het zwaarst, maar dat is maar een paar maanden en dan is het ook weer voorbij. Geniet er vooral van!
lellebel
lellebel
8 juni 2011 om 23:54
Gefeliciteerd. Waar er twee opgroeien kunnen er ook drie opgroeien. Geniet ervan en heel veel geluk samen.
Tineke 23
Tineke 23
8 juni 2011 om 23:38
ik denk dat het wel meevalt Gefeliciteerd
Nonyy
Nonyy
8 juni 2011 om 23:30
Het wordt steeds makkelijker, echt waar!! Wij hebben ook een groot gezin. Gefeliciteerd en geniet ervan!!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen

 

 
 

oeps...onverwacht zwanger van de derde | Baby, Familie, Kind, Baby, Inspiratie, Vrije Tijd | Yunomi

oeps...onverwacht zwanger van de derde

We zijn nu bijna 5 jaar getrouwd en hebben twee kinderen van 4 en 1.5 Na een lange periode van ik weet niet wat ik wil hebben we eind vorig jaar besloten om niet meer voor een derde te gaan. Tot 14 maart een test deed en ik was zwanger!!!

Is het nu zoveel zwaarder om voor 3 kinderen te zorgen ipv 2?

Zoals in de intro beschreven waren we eruit dat er voor ons geen derde kindje zou komen. Mijn man was hier heel stellig in en ik ben eind vorig jaar tot de conclusie gekomen dat het goed was zo.
Tot 14 maart 2011 toen ik na een weekend weg een test deed omdat ik sommige dingen in mijn gedrag wel heel verdacht vond.
POSITIEF!!

Er ging veel door me heen en heb er ook een dag over gedaan om het aan mijn man te vertellen..
Abortus is ter sprake geweest, maar dat kan ik gewoon niet!

Het is niet zo dat we niet aan anticonceptie deden. Was gewoon aan de pil en zou binnenkort een spiraaltje laten plaatsen. (Ik ben al eerder door de pil heen zwanger geraakt, maar had nooit gedacht dat het twee keer zou gebeuren)
Nu ben ik 16 weken zwanger van ons derde kindje en mijn man is nu 100% bijgedraaid en gaat er nu ook echt voor.

Mijn vraag blijft nu echter:
Is het nou heel veel zwaarder om voor 3 ipv 2 kinderen te zorgen??

43 Reacties

Jannet7785
Jannet7785
11 februari 2012 om 17:24
Nu is het februari, ik ben benieuwd hoe je verdere zwangerschap is verlopen? alles goed of heb je een verdrietige tijd achter de rug?
moontjemoon
moontjemoon
15 juni 2011 om 10:21
Even ter info, mijn man is als de dood voor het steriliseren en nu was het de bedoeling dat ik me liet helpen, maar dat laten ze hier nog niet toe. (heb veel moeite met de hormonen uit de pil en spiraal, maar je moet iets)! Ben de pil niet vergeten (tot 2x toe). Gewoon erg vruchtbaar is gebleken. Zwangerschap is zwaar tot nu toe, maar moet zeggen dat ik er wel relaxter in sta nu. Laat het allemaal wel over me heen komen.
femkeismaria
femkeismaria
9 juni 2011 om 22:17
Gefeliciteerd. Ik heb zelf 3 kinderen. Persoonlijk vond ik de overgang van 1 naar twee kinderen heftiger dan van 2 naar 3 kinderen. Ik zeg nu altijd: "1 kind is druk. 2 kinderen zijn 2 keer zo druk. 3 kinderen is nog ietsje drukker." Maar mijn ervaring is dat de derde zich overal wel tussendoor wurmt. Hij moet wel mee in het ritme van de twee andere kinderen. Het is aandacht verdelen, maar dat moet met twee kinderen ook al. Ik vind het heerlijk en geniet elke dag van mijn 3 mannetjes. Zolang je er zelf achter staat komt alles wel goed. én de volgende keer meteen een spiraaltje laten plaatsen ;-) Heb ik ook goede ervaringen mee...
tollina renee50...
tollina renee50...
9 juni 2011 om 15:41
voel je je aangesproken linda 79?ik ben bewust kinderloos,loopt al genoeg rond,oordelen doe ik echt niet,laatst zei iemand tegen me,ja elke vrouw wil kinderen,nou bullshit,dat bepaal ik nog lekker zelf!!!!maar heb veel plezier met je eigen kids hoor,jij liever dan ik!!
linda79
linda79
9 juni 2011 om 15:34
Allereerst gefeiciteerd! Ik heb hetzelfde meegemaakt, maar dan met een 4e kindje. In 2007 ben ik bevallen van een dochter. In 2008 ben ik bevallen van een tweeling. In 2009 zijn we door gebrek aan ruimte begonnen aan een hele grote verbouwing, de hele benedenverdieping was een grote bouwput. Toen kwam ik erachter dat ik zwanger was een een 4e kindje. Allerlei vragen gingen door mijn hoofd, maar ik wist meteen dat t welkom was. Mijn man trouwens ook. Ik was aan de pil en ik was die niet vergeten. Nu is de jongste inmiddels 9,5 maand oud. Tja het is druk, maar van 3 naar 4 vond ik wel meevallen. Ik vond een tweeling na onze 1e dochter veel zwaarder. Alles komt wel op de pootjes terecht. Niet teveel over nadenken en lekker genieten!! TOLLINA-RENEE50: NIET IEDEREEN VERGEET DE PIL HOOR!!!!!
Love_Madness
Love_Madness
9 juni 2011 om 15:34
Het is eigenlijk prachtig dat je toch zwanger bent. Maar ik kan me voorstellen dat je even schrikt! Een abortus zou ik ook zeker niet doen, ga je alleen maar spijt van krijgen. Mijn ouders hebben 4 kinderen, maar naar mijn weten nooit problemen mee gehad. Het enige waar je rekening mee moet houden is of het financieel kan, de rest gaat vanzelf goed. Je hebt er immers al 2!! Veel succes ermee.
Griet6727
Griet6727
9 juni 2011 om 14:50
Bij de derde kind gaat alles veel geleidelijker en daar merk je minder van dan als je eerste krijgt.Succes met alles en probeer er zeker van te genieten.
monica43
monica43
9 juni 2011 om 14:49
nou je weet al hoe het moet met 2 en ja ze zijn nog wel jong, maar het gaat je vast lukken,wel zou ik na de bevalling toch snel inlichtingen zoeken wie zich gaat laten ..... zo dat je niet weer zwanger raakt,want de pil is dus zeker niet veilig genoeg voor jou, voor nu zou ik zeggen geniet er van
Reentje74
Reentje74
9 juni 2011 om 14:43
Wij hebben ook 3 kinderen, en nee, het is echt niet zwaarder maar je moet je er op instellen. Soms kom je net een paar handen te kort. Wel heb ik bij mezelf gemerkt dat je met 3 kinderen makkelijker wordt als bij 2. Gewoon lekker genieten van de derde.
idajeltina
idajeltina
9 juni 2011 om 14:21
nee hoor. Die derde gaat zomaar mee in de hoos. Tuurlijk het is weer even aanpoten in het begin, maar ook wel weer lekker tuttelen met zo'n kleintje. Ik heb er zelf vier, maar de overgang van 2 naar 3 vond ik het makkelijkste, ook al ging mijn oudste toen net naar school. Ik had vaak de was al hangen voor dat ik naar school ging en mijn vriendinnen die net bevallen waren van de eerste waren nog volop bezig met de dag beginnen. Meid als je toch al lang hebt moeten dubben om het wel of niet te doen, dan is het volgens mij niet zo'n ramp. Je man is al om schrijf je, dus geniet volkomen en ga er gewoon voor. Bovenal genieten en je ziet vanzelf wat het leven je brengt.
A.M.J.
A.M.J.
9 juni 2011 om 14:09
heel veel geluk met je derde kindje bij mij was het ook zo alleen was ik al 4 maanden zwanger het was erg schrikken maar, geniet er van heb ik ook gedaan en waar 2 kinderen zijn kennen er ook drie zijn hij is nu al 37 jaar maar ik heb er nooit spijt van gehad.
erwin72
erwin72
9 juni 2011 om 13:42
Veel geluk met de derde! Ik ben ook zo'n 'derde' kindje en mijn ouders zijn toch erg gelukkig met me!!!
brigittv70
brigittv70
9 juni 2011 om 13:04
Ik zou het niet weten of het veel zwaarder is met 3 kinderen. Wij hebben indertijd ook na lang dubben besloten niet voor een 3e kindje te gaan. En toen heeft mijn man zich laten sterliseren! Zodat ik zonder kunstmatige hormonen uit pillen, spiraaltjes of wat dan ook kon leven. Omdat dat beter voor mij als vrouw zijnde is om niet de rest van mijn vruchtbare leven die "troep" te hoeven nemen. Waarom heeft jouw man dan ook niet die stap genomen? Waarom moet de anti conceptie altijd bij de vrouw liggen?? Zeker als je al een keer ondanks de pil bent aangeteld! Mijn opmerking is ook niet bedoeld als kritiek! Neee, echt niet! Het is gewooneen vraag die bij me opkwam. Maar heel veel geluk met je wondertje en geniet lekker van je (laatste??) zwangerschap! En dat het drukker zal zijn, dat zal wel heel erg meevallen. Veel geluk!
tollina renee50...
tollina renee50...
9 juni 2011 om 12:52
pil vergeten?
kantklosje.
kantklosje.
9 juni 2011 om 12:39
ja het lot heeft dus voor jullie beslitst Maar het komt vast allemaal wel goed
bebioala
bebioala
9 juni 2011 om 12:20
Ach waar er 2 eten kunnen er 3 ook eten toch? natuurlijk is het even wennen en wat meer geregel maar het komt vast allemaal goed. Geniet van je zwangerschap.
chantal79
chantal79
9 juni 2011 om 11:42
het zal ongetwijfeld zwaarder zijn dan twee.Maar het hangt er ook nog van af hoe zijn je andere 2 kinderen.(hebben ze een beperking)En hoe zal de derde zijn?
mieke-eerens
mieke-eerens
9 juni 2011 om 11:32
Ik heb er ook 3 maar we hebben wel bewust gekozen voor de laatste. Maar wat er bij jullie anders is dat je moet wennen aan weer een kleine erbij, toch zul je zien dat jullie van deze baby ook weer gaan genieten en ... tja het zijn tropenjaren met 3 kleintjes maar alles komt goed.
CoCo64
CoCo64
9 juni 2011 om 11:21
bij elk volgend kind wordt het makkelijker. vergeet vooral niet te genieten en denk ook eens aan jezelf.
caroroze
caroroze
9 juni 2011 om 11:16
Ik ben 8 weken geleden van een 3e kindje. De oudste is ruim 5, dan 1 van 3.5. Er zijn zware momenten bij daar ben ik heel eerlijk in. Onze dochter slaapt nu pas de hele avond en nacht met onderbreking van een voeding en dat scheelt wel een hoop. Maar bovenal vind ik het geweldig 3 kiids. Een hele fijne zwangerschap gewenst
annelies v
annelies v
9 juni 2011 om 11:04
Gefeliciteerd
Jannet7785
Jannet7785
9 juni 2011 om 10:33
Meid, waar ruimte is voor 2, kunnen ook drie kindjes wonen. Geweldig toch, dat er nog een klein wereldwondertje aan jullie zorgen wordt toevertrouwd. Als moeder van zes kinderen ( waarvan nummer 5 onverwacht, na negen jaar) weet ik hoe leuk een groter gezin is. En mijn buurvrouw..... zij heeft nog veel meer kinderen. Gezellig joh
Dolphinqueen
Dolphinqueen
9 juni 2011 om 10:07
Wat een heerlijk gevoel voor je dat je weer zwanger bent zeg. Probeer heerlijk te genieten van je laatste zwangerschap ! Het kleine wondertje wilde kennelijk erg graag bij jullie zijn Smiling
miria
miria
9 juni 2011 om 10:00
Gefeliciteerd , geniet maar lekker van je zwangerschap, het zal best wel meevallen, zeker omdat je man er ook helemaal achter staat. Zoals ik zag was een van je eerste twee ook niet direct gepland,maar ik weet ook zeker dat je die voor geen goud zou willen missen
jusve
jusve
9 juni 2011 om 09:02
zal je zeggen valt reuze mee heb het zelfde gehad alleen was het bij ons de vierde mijn oudste drie waren al 11,9 en 6 en we hadden zoiets van het is compleet maar nummer 4 kwam toch ook door de pil heen zwanger. de vierde was na drie jongens een meisje en een echt cadeautje. het gaat gewoon mee in je gezin en je zult zien je gaat er echt super van genieten doen wij ook met ons vijven van ons kleine prinsesje. geniet lekker van je zwangerschap meid
Marielle056990
Marielle056990
9 juni 2011 om 08:40
Jouw verhaal is echt precies (tot in de details!) hetzelfde als het mijne. Mijn jongens zijn nu 16, 14 en 12 en ze zijn mijn alles. De jongste blijf ik zien als mijn kadootje, het heeft zo moeten zijn en ik ben er iedere dag weer blij mee.
MFS
MFS
9 juni 2011 om 00:04
Leuk! Zie het als een kadootje. Die derde draait wel makkelijk in het gezin mee. Je gezin verandert niet zo veel hoor, als er een derde bij komt. Zeker bij jullie niet omder er tussen 2 en 3 niet zoveel leeftijdsverschil in zit. Mijn kinderen zijn nu bijna 12, 9 en bijna 7. Hartstikke leuk en gezellig! Onze keuze voor een derde was heel bewust. Soms denk ik weleens: 2 is een stuk makkelijker. Zeker als er 1 op kamp is of zo, dan is het een stuk rustiger in huis. Maar ik moet er niet aan denken dat ik er maar 2 zou hebben!! Het is wel drukker met 3, maar ook leuk en gezellig. De 3e zwangerschap vond ik wel het zwaarst, maar dat is maar een paar maanden en dan is het ook weer voorbij. Geniet er vooral van!
lellebel
lellebel
8 juni 2011 om 23:54
Gefeliciteerd. Waar er twee opgroeien kunnen er ook drie opgroeien. Geniet ervan en heel veel geluk samen.
Tineke 23
Tineke 23
8 juni 2011 om 23:38
ik denk dat het wel meevalt Gefeliciteerd
Nonyy
Nonyy
8 juni 2011 om 23:30
Het wordt steeds makkelijker, echt waar!! Wij hebben ook een groot gezin. Gefeliciteerd en geniet ervan!!

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen