Artikel

Pimp je keuken!!

Pimp je keuken!!

Wat doe je met de lege ruimte achter je keuken? Tegels zijn saai, roestvrijstaal is lastig schoon te maken en sfeerloos. Fotograaf John Kraft bedacht in 2006 het gebruik van foto's in de keuken. In samenwerking met Perfax en onze toeleveranciers is ons product getest en verbeterd. Inmiddels hebben wij vele honderden tevreden klanten in binnen- en buitenland die bij ons voor een keukenachterwand hebben gekozen. Waarom PimpYourKitchen? - Bewezen fotografische kwaliteit, wij printen met hoogwaardige pigmenthoudende inkten en geven 5 jaar garantie op de kleurechtheid van de keukenachterwand. - Uitstekende klantenservice. - Alle foto's worden vanuit onze eigen studio gemaakt, deze zijn nergens anders verkrijgbaar en worden speciaal voor de verhoudingen in een keuken geproduceerd. - Een PimpYourKitchen keuken achterwand is altijd uniek, voor iedere klant wordt de afbeelding op maat vormgegeven. - Eigen aanlevering foto's mogelijk, wij testen vrijblijvend je beeld en nemen niets in productie als we niet zelf achter het resultaat staan. De keuken producten die op onze site verkrijgbaar zijn onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en een mooi design zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen.

Wat doe je met de lege ruimte achter je keuken?
Tegels zijn saai, roestvrijstaal is lastig schoon te maken en sfeerloos. Fotograaf John Kraft bedacht in 2006 het gebruik van foto's in de keuken.
In samenwerking met Perfax en onze toeleveranciers is ons product getest en verbeterd.
Inmiddels hebben wij vele honderden tevreden klanten in binnen- en buitenland die bij ons voor een keukenachterwand hebben gekozen.

Waarom PimpYourKitchen?
- Bewezen fotografische kwaliteit, wij printen met hoogwaardige pigmenthoudende inkten en geven 5 jaar garantie op de kleurechtheid van de keukenachterwand.
- Uitstekende klantenservice.
- Alle foto's worden vanuit onze eigen studio gemaakt, deze zijn nergens anders verkrijgbaar en worden speciaal voor de verhoudingen in een keuken geproduceerd.
- Een PimpYourKitchen keuken achterwand is altijd uniek, voor iedere klant wordt de afbeelding op maat vormgegeven.
- Eigen aanlevering foto's mogelijk, wij testen vrijblijvend je beeld en nemen niets in productie als we niet zelf achter het resultaat staan.

10 Reacties

patricia2409
patricia2409
15 september 2010 om 13:48
Dat is echt wel mooi zeker weten een goeie tip !!!
Nenske78
Nenske78
7 september 2010 om 09:11
mooi hoor!!!!
sannie1974
sannie1974
7 september 2010 om 09:11
Wat een super mooi idee, die onthoud ik zeker!!!!!
FINNJENS
FINNJENS
7 september 2010 om 09:08
Wat een leuk idee, Maar woon net in een heel nieuw huis, dus er valt niets op te pimpen voor lopig.
E.Y.6774
E.Y.6774
7 september 2010 om 08:52
Mijn dochter heeft een witte hoogglans keuken en op de wand daarboven heeft zij een pimpyourkitchen foto van gras. Het bevalt haar heel goed, is goed schoon te maken en de hele keuken leeft er van op.
123_ik
123_ik
7 september 2010 om 08:51
dit is wel een hele goeie tip, want ik heb maar een kale witte muur achter... Dit onthou ik.. dank je wel!
NatasjaL
NatasjaL
7 september 2010 om 08:43
Dta is echt heel mooi zeg. Jammer dat we net de keuken opgeknapt hebben.
jitske44
jitske44
6 september 2010 om 21:26
wauw zeg, dit is echt wel even een super tip
djoet
djoet
6 september 2010 om 09:30
site gevonden!
djoet
djoet
6 september 2010 om 09:28
wat een gaaaf idee!! site???

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen