Schilderen met acrylverf op canvas

Bij de Action voordelige canvasdoeken en acrylverf....... Maar nu nog leuke afbeeldingen om te schilderen.

Wie heeft er tips ? Ik ben op zoek naar afbeeldingen om op canvas te schilderen voor kinderkamers en/of als kraamcadeautje...... Heb je een leuke site (link) of een ander idee ? Laat het me weten. Alvast bedankt voor je reactie !

10 Reacties

rob5169
rob5169
22 november 2011 om 16:41
Kijk eens op http://www.decotekst.nl hier kun je je eigen idee opgeven en bestellen
cmittendorf
cmittendorf
16 januari 2010 om 11:30
Kijk eens op mijn website www.huiskamerkunst.nl
fazant1950
fazant1950
7 januari 2010 om 14:03
Probeer zelf iets te schilderen, en schilder geen plaatje na. Als je om je heen kijkt doe je fantastische ideeen op om te schilderen, of het nu om een speelgoedbeer gaat of een roos, Succes.
frieda9999
frieda9999
4 januari 2010 om 13:55
Vraag aan de a.s. ouders hoe de kinderkamer is, met welk behang bijv. en maak uit die hoek een schilderij. Mijn topper is altijd voor de kinderen die beginnen met letters herkennen een alfabet-schilderij, en dan tussen og om de letters hun favoriet, Pooh, cars, doornroosje, donald duck, enz... Afbeeldingen uit de voorleesboekjes ook heel geschikt, div. dieren op een rij. Gebruik primaire kleuren, dat vinden kinderen het allermooist, niet teveel op één doek van afbeeldingen, 1 of 2 figuurtjes is al goed en de achtergrond simpel houden. Veel plezier met het maken, en het geven is nog leuker! Groetjes Frieda
7Gerda7
7Gerda7
4 januari 2010 om 12:54
Via google de term kleurplaten intypen, dan komt er heel veel naar voren. Vaak kun je ook selecteren op bepaalde items. Bijvoorbeeld kleurplaten dieren of zo. Verder zijn er ook wel kleurboeken met afbeeldingen die hiervoor goed te gebruiken zijn. Zo kun je bijvoorbeeld met textielverf ook hele leuke afbeeldingen 'overzetten' op t-shirtjes van kinderen. Dit doet het trouwens ook erg leuk op een rompertje als kraamkadootjes of dergelijke.
Juut1977
Juut1977
4 januari 2010 om 12:43
Ons oudste zoontje maakt ook regelmatig een eigen creatie, maar ik bedoel meer iets van een koe/giraffe/hond o.i.d. die je simpel kunt maken. Figuren zoals ze staan op www.nieksgeboorteborden.nl
Stien
Stien
4 januari 2010 om 12:32
Ik weet niet of je zelf kinderen hebt, maar als je hen laat schilderen krijg je vaak de mooiste resultaten. En ze vinden het nog leuk ook, wanneer het op hun kamertje hangt.
kareltjevanhetv...
kareltjevanhetv...
4 januari 2010 om 12:29
Gebruik je fantasie, dat is vaak leuker en veel origineler dan een plaatje na schilderen.
JT
JT
4 januari 2010 om 12:19
Wees creatief en kijk eens naar buiten en begin met schilderen wat je om je heen zien, Je zult versteld staan wat er dan uit je handen tevoorschijn komt, in iedereen zit een kunstenaar toch?
karstiena
karstiena
4 januari 2010 om 12:10
ik heb geen idee je leest de margriet elibelle alle bladen waar je in leest staat vast wel wat in. ik zelf kijk altijd zo naar plaatje en denk even uit knipen en bewaren. en geloof me na een paar weken heb je zo veel dat je niet meer weet waar je er mee heen moet. heb nu al een doos vol en kijk er regel matig in, voor inspiratie op te doen

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen