STRAAT en BERM VERVUILING

De sneeuw is gelukkig bijna weg, de straat en berm bijna, wat is een troep van blikjes ed langs op straat en in de berm ! Wat een ergenis !

Troep meenemen en thuis in de betreffende container !!!

Rij je de afslag af aan de snelweg ,
kijk maar eens links en rechts ,
wat een troep overal en
dan in de buurt van Mc Donalds ,
Is dit nu allemaal gemakszucht ???
Kunnen we niet met elkaar Nederland schoon houden ?

11 Reacties

Franka64
Franka64
8 februari 2010 om 09:16
Tasje in de auto en dan thuis weggooien. Heel normaal, maar leg dat maar eens uit aan mensen die daar een heel andere mening over hebben. Net als asbakken leeggooien naast de auto. Gewoon SMERIG!!!!
brigittv70
brigittv70
6 februari 2010 om 12:51
Wij hebben altijd een plastic tasje in de auto, en als we afval hebben gaat het daarin en dan thuis in de kliko. Deden mijn ouders al, en ik heb het overgenomen. Mij gaat het niet alleen om de omgeving schoon te houden, maar ook om de dieren tegen dat zwerfvuil te beschermen! Want dat veroozaakt nog een hoop leed onder de dieren. : vastzitten in plastic/blikjes/bekers, stikken in plastic, snijwonden door blikjes, enz. Daarom gooien wij het in de plastic tas in de auto en thuis in de kliko!
agnes-be-bo
agnes-be-bo
6 februari 2010 om 12:47
nu de sneeuw weer weg is komt ook het hondenpoep weer tevoorschijn en de resten van het vuurwerk . Ik heb geen hond maar moet wel de poep voor mijn huis opruimen. We steken zelf geen vuurwerk af maar op 1 januari is het bij ons in de straat de gewoonte om samen de straat schoon te maken. Om 11 uur smorgens komt iedereen met een bezem en word alles schoon gemaakt Ook door de mensen die geen vuurwerk hadden, want we hebben wel allemaal van het vuurwerk genoten. We eten er een oliebol bij en na afloop drinken we samen een kop koffie. Zo houden we samen onze straat schoon.
Aaltje777
Aaltje777
6 februari 2010 om 11:20
Wij hebben en hadden altijd een plastic tasje in de auto voor de rommeltjes onderweg.Hebben ooit eens een lege chipszak tegen de voorruit gehad[kind van m,n broer] en je schrikt zo.
cosmoor
cosmoor
6 februari 2010 om 11:15
Ik zeg altijd tegen tegen mijn kids"iets wat je vol mee kunt nemen, weegt leeg bijna niks meeer dus kan het ook weer in je jas of tas" Ik erger me mateloos aan alle troep die overal word neergegooid.
Cubaton
Cubaton
6 februari 2010 om 11:11
Vind het stom dat mensen hun troep in de berm gooien.Als je de produkten mee kan nemen...dan kun je het afval ook mee tereug naar huis nemen(Als er geen prullenbak in de buurt staat).Zo'n vervuild straatbeeld...Daarstaat toch niemand op tewachten?!
Fata Morgana
Fata Morgana
6 februari 2010 om 11:08
Ik vind het verschrikkelijk dat mensen hun troep op straat gooien! Wat ik hier ook veel zie is dat er van uit de auto asbakken worden geleegt. is toch van de zotte! Ze moeten er gewoon een straf op zetten of een boete als mensen dit doen
mary4894
mary4894
6 februari 2010 om 11:04
Het is een kleine moeite om het afval in een bak te gooien het kijkt toch veel mooier als het er netjes uit ziet!
Cell1982
Cell1982
6 februari 2010 om 10:04
wat dacht je van al het niet opgeruimde vuurwerk prut wat weer overal tevoerschijn komt.... niet te geloven wat een viesigheid dat er licht...
82-er
82-er
6 februari 2010 om 09:43
Hier is het gelukkig niet zo...ik vind het vreselijk als mensen rommel op straat gooien!! Neem het mee in huis en doe het in je afvalbak
FredyD
FredyD
6 februari 2010 om 09:40
Wij proberen onze kinderen zo op te voeden dat ze alles netjes in een prullenbak gooien. Als ze iets op straat gooien, laten we het oprapen. Waar ik me ontzettend aan erger is dat veel ouderen het verkeerde voorbeeld geven. En dan klagen dat de jeugd geen respect heeft.

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen