Artikel

Tips voor een meiden-slaapfeestje

Tips voor een meiden-slaapfeestje

Mijn dochtertje is in augustus 7 jaar geworden en heeft volgende week haar kinderfeestje (door omstandigheden, uitgesteld geworden). Ze kwam zelf met het idee om een slaapfeestje te houden. Ze heeft 4 vriendinnetjes uitgenodigt die komen van zaterdag 16 uur en blijven tot zondagmiddag na de lunch.

TIPS ??

Zelf had ze het volgende idee: eerst lekker frietjes eten, en dan lekker bij de open haard tutten: nagels lakken, opmaken, haren doen. Leuk idee, maar wie heeft er nog meer leuke ideetjes voor haar "tutten"-feestje ???

16 Reacties

Just a name...
Just a name...
15 november 2010 om 11:54
Ik snap niet goed waarom iedereen zo zeurt dat 7 jaar te jong is voor een slaapfeestje? Is daar een leeftijd aan gebonden dan? Als een meisje van 7 veel vriendinnetjes heeft die ze wil laten logeren met haar verjaardag dan kan dat toch?! Wat maakt het uit hoe oud ze is?! Als je de activiteiten maar aanpast naar de leeftijd, dan kun je toch op elke leeftijd een slaapfeestje houden. Ik vind het idee van films kijken, lekker veel snoepen, karaoke, gourmetten/pizza's/pannekoeken maken erg leuk! Veel plezier met alle giechelende meiden in huis zou ik zeggen!
denise-cecilia
denise-cecilia
15 november 2010 om 11:03
Misschien kunnen jullie met z'n allen pizza's maken (van dr. oetker heb je alles in het pak saus enzo) En dan krijgt ieder een klein pizzaatje die ze kunnen beleggen met wat ze lekker vinden.
18gerda
18gerda
15 november 2010 om 09:51
idd vind 7 jaar wel erg jong voor een slaapfeestje hier begonnen ze er in groep 7 pas mee. Maar ieder zijn ding.
Dianaberns
Dianaberns
14 november 2010 om 22:01
Ik vind eerlijk gezegd dat 7 jaar wel heel erg jong is. Maar is het niet leuk om i.p.v frietjes te gourmetten. En dan bijv pannekoekjes bakken in allerlei smaken. Met spek, rozijnen, appel of kaas enz. In ieder geval.....heel veel plezier!!!!
marita311273
marita311273
14 november 2010 om 21:58
Thanks voor alle reacties, vind die ketting maken op zondagochtend idd wel leuk, hebben ze toch een aandenken aan het feestje! Bedankt voor allle tips!!!
Miriam1975
Miriam1975
14 november 2010 om 16:24
Mijn dochter heeft in september ook een slaapfeestje gehouden (vorig jaar ook trouwens). Zij werd 11, dus ook iets ouder, maar toch. Cola , sinas, chips en een paar leuke films in huis halen en de dames vermaken zich zelf... Wel werden ook alle Nintendo DS-en meegenomen. Het was weer een groot succes! 's Morgens een lekker ontbijtje en de meiden gingen vermoeid (waar komt het woord SLAAP-feestje vandaan...?), maar blij weer naar huis.
inglorious craz...
inglorious craz...
14 november 2010 om 15:34
een high tea maar dan voor 7 jarige met zelf gemaakte en versierde koekjes & cakejes en leuke fotos maken na het tutten met boa's en jurken enz
sunflowerbaby
sunflowerbaby
14 november 2010 om 14:41
heel veel plezier
AliceOlivier
AliceOlivier
14 november 2010 om 14:07
een leuke film, of ga iets creatiefs doen, misschien een leuke workshop voor niet al te veel geld
MickeyMouse8816
MickeyMouse8816
14 november 2010 om 11:53
bioscoop maken met leuke meiden film, popcorn bakken en je kan de volgende dag misschien nog iets leuks van een ketting maken ofzo. Haal je goedkope kralen en hebben ze gelijk iets leuks om mee te nemen. Veel plezier!
dedyke
dedyke
14 november 2010 om 11:41
Leuke film kijken, chocoladefontein, was hier groot succes, maskertjes smeren...
annelies v
annelies v
14 november 2010 om 08:37
een slaapfeestje daar zit toch niets verkeerds in, gezellig met de pyama aan. een cake bakken, warme chocolade melk drinken,
Die-jane
Die-jane
14 november 2010 om 08:29
ook ik wil je niet aanvallen,maar slaapfeestjes komen hier pas als ze 10 of ouder zijn..ik vind 7 persoonlijk te jong... maar goed...je zou b.v een minibioscoop kunnen maken na het tutten. huur een leuke film ,kussens op de grond,chips,popcorn en cola en klaar. nou in ieder geval veel plezier
Golden Retrieve...
Golden Retrieve...
14 november 2010 om 07:02
Let op, dit is géén aanval op jou!! Iedereen moet zelf weten wat hij/zij doet, maar.........ik moet er niet aan denken dat onze dochter met 7 jaar al een slaapfeest heeft (ze is nu 6,5). Ik heb zelf nooit een slaapfeest meegemaakt en hoop eigenlijk dat ze er nooit over begint. En dan 's avonds nagels lakken, opmaken, haren doen enz...........het zijn nog kleine kinderen, die moeten toch lekker kunnen spelen? Spellen doen, karaoke zoals Cheeta zegt en dat soort dingen? Nogmaals, dit is absoluut geen aanval op jou of andere mensen die het op die manier doen, dat moet iedereen helemaal zelf weten, maar mijn keuze zou het niet zijn:-)
blingbybelinda....
blingbybelinda....
13 november 2010 om 22:25
Maskertjes op hun gezichtjes smeren
Cheeta
Cheeta
13 november 2010 om 22:20
Karaoke ! Ik heb dat toevallig na de verjaardag van onze dochter gedaan dit jaar. Ze was 8 geworden en de dag erna kwam het buurmeisje nog even "na-feesten" . We hebben drinken en lekkers op tafel gezet en karaoke op de tv aangezet...een gegiechel van jewelste hoor....Alleen moet je wel kijken dat het nummers zijn die ze kennen, daar hadden wij niet zo'n rekening mee gehouden. Heel veel plezier met het feestje !

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Nomineer dit artikel voor een Kudos!

   
Log in en nomineer

Gerelateerde artikelen