Marokkaanse Tajine met tijgergarnalen

Bereiding

Meng de marinademix uit de verpakking met 2 eetlepels olie. Schep de garnalen erdoor en laat ze 10 minuten marineren. Snipper ondertussen de ui grof en snijd de winterpeen en de courgette in stukjes.

Verhit een hapjespan of wok zonder olie en bak hierin de gesneden groenten gedurende 4 à 5 minuten.

Meng de sausmix met 175 ml water door de groenten en breng dit al roerend aan de kook. Doe vervolgens de deksel op de pan en laat de groenten op laag vuur 5 minuten zachtjes stoven. Schep dan de gemarineerde tijgergarnalen erdoor en laat het mengsel nog 5 minuten zachtjes pruttelen.

Breng ondertussen in een pan 300 ml water aan de kook. Meng er van het vuur af de couscous met rozijnen en 1 eetlepel olie goed doorheen. doe de deksel op de pan en laat de couscous ca. 5 minuten staan, totdat al het water opgenomen is.

Serveer de saus over de couscous.

6 Reacties

joyce8642
joyce8642
19 september 2013 om 18:52
garnalen,mmmmmmmmmmm! Sticking out tongue
tamina
tamina
19 september 2013 om 07:26
Jammer maar dit is echt geen marokkaans eten. Cry
Yvon8143
Yvon8143
2 april 2012 om 16:08
Klinkt lekker, ga het zeker eens proberen!
12345
12345
2 april 2012 om 08:57
lekker...maak ik vaak..)
Agnes1234
Agnes1234
30 maart 2012 om 15:36
lekker
Minke9600
Minke9600
24 maart 2012 om 21:36
klinkt goed

Log je in om te reageren! Nog geen lid? Klik hier!

Lees ook!

Voeg dit recept toe aan je receptenboekje

   
Toevoegen